HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şafak Pavey o anları anlattı

CHP Milletvekili Şafak Pavey, geçtiğimiz yıl yayınlanan bir programdaki o görüntülerin tekrar gündeme gelmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Şafak Pavey o anları anlattı

Geçen sene meydana gelen olayda mimar Oktay Ekinci'nin sunduğu 'İmar Dosyası' programında Ekinci, konuğu CHP Milletvekili Şafak Pavey'i bir türlü tanıtamamış, ismini söyleyememiş ve ilginç anlara neden olmuştu. Programın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen görüntüleri, sosyal medyada tekrar gündeme geldi. Ancak sunucunun Pavey'in ismini söylememesinin altından başka bir gerçek çıktı.

O SIRA FELÇ GEÇİRMİŞ

Şafak Pavey konula ilgili twitter hesabından şu açıklamayı yaptı "Sn. Ekinci ile Kasım 2012'de yayınlanan program üzerine; dindarlık kimliğine saklanarak saldırıya geçenlere bir ayeti hatırlatıyorum.. Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınıza pişman olursunuz. Sn.Ekinci yayın esnasında kısmi felç geçirdi, aylarca tedavi oldu. İsterseniz gelmeyen ambulansları,ulaşılamayan sağlık hizmetlerini konuşalım."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler