HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarısülük'ün ailesine sürpriz taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olayları nedeniyle Ankara’da yapılan eylemlerde hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün ailesini ziyaret etti.

Sarısülük'ün ailesine sürpriz taziye ziyareti

ANKARA (İHA)Gezi Parkı olayları sırasında polis kurşunuyla hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün Ankara Batıkent’te bulunan ailesini ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Sarısülük ailesinden anne Sayfı Sarısülük ile Ethem Sarısülük’ün kardeşleri Cem ve Mustafa Sarısülük ile görüştü. CHP Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte aileye taziye ziyaretinde bulunduktan sonra gazetecilerin sorularına cevap veren Kılıçdaroğlu, “Acıların en büyüğü evlat acısı. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Anneyi ziyaret ettik, başsağlığı diledik. Anne acılı, onun acılarını paylaştık. Adalet istiyorlar. ‘Eğer biz bu ülkede yaşıyorsak, biz bu ülkenin vatandaşıysak her vatandaşın istediği gibi bizde adalet istiyoruz. Çocuğumuz öldürüldü faili belli’ dedi. Adaletin gerçekleşmesini istiyorlar, bizde takipçisi olacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, Sarısülük ailesinin oturduğu sitede bulunan vatandaşlarla kısa süre ayakta sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler