HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sebahat Tuncel: Şimdi de belediyelerimize göz dikmişler

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, iktidarı eleştirerek, "Şimdi de belediyelerimize göz dikmişler. Kürdün her bireyini terörist olarak gören bir zihniyetle karşı karşıyayız" dedi.

Sebahat Tuncel: Şimdi de belediyelerimize göz dikmişler

Kars İl Başkanlığı'nda partililerle görüşen DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel'e, Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Parti Genel Saymanı Berat Anlı, Parti MYK üyeleri Semra Demir ve Hüseyin Altun eşlik etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tuncel, Devletin psikolojik olarak DBP kitlesini baskı altına almak ve yalnızlaştırmak için politika yürüttüğünü ileri sürdü. Özgür Gündem'le dayanışmak için nöbet eylemine katılan 3 aydının tutuklanmasını, dayanışmanın önüne geçmek olduğunu savunan Sebahat Tuncel, şunları söyledi:

"Şimdi de belediyelerimize göz dikmişler. Kürdün her bireyini terörist olarak gören bir zihniyetle karşı karşıyayız. Kürde hizmet yaptığı için belediyelerimize takmışlar. Niye hizmet yapılıyor, niye insanlarla bu kadar içli dışlı. 21 belediye başkanımız tutuklu, 30’u da görevden alınmış. Arkadaşlarımız buna rağmen hizmet sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar."

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler