HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seçimden sonra ilk kez...

18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştiren Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM), Genel Kurul'da bulunan Başbakan Erdoğan, seçimlerden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez karşı karşıya geldi.

Seçimden sonra ilk kez...

18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştiren Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM), Genel Kurul'da bulunan Başbakan Erdoğan, seçimlerden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez karşı karşıya gelirken, konuşması sırasında, seçimlerden kendilerine oy veren yüzde 50’yi değil, diğer yüzde 50’den neden oy alamadıklarını tartıştıklarını söyledi.

[

](https://www.mynet.com/salondan-ayrilmasini-elestirdi-110100578567 )

Erdoğan, “Bugün neden yüzde 50 aldığımızdan ziyade neden diğer yüzde 50 oyu alamadığımızın istişaresini yapıyoruz” dedi.

ERDOĞAN: ARABAYI DEĞİŞTİRMEK LAZIM

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni bir Anayasa yapılmasının önemine işaret ederek, ''Biz diyoruz ki, kaportası yamulmuş, motoru sürekli tekleyen, elektrik aksamı güven vermeyen bu arabayı bırakalım ve sıfır kilometre yepyeni bir araçla yolumuza devam edelim'' dedi.

Erdoğan TİM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Gelin, bütün önyargıları bir kenara bırakalım, ön şartları bir kenara bırakalım, geçmişteki olumsuzlukların ürünü refleksleri bir kenara bırakalım. Özgürce konuşalım, tartışalım, tekliflerimizi ortaya koyalım. Birbirimizin önünü kesmek değil, birbirimizi tamamlamak için çalışarak, mümkün olan en geniş uzlaşmanın ürünü bir yeni Anayasa metni hazırlayalım'' dedi.

Başbakan Erdoğan, ''Dün, bizim tek başımıza yürütmek zorunda kaldığımız reformlara karşı çıkanların, bugün işin ucu kendilerine dokununca hukuku ve demokrasiyi hatırlamaları manidardır'' dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler