HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sırrı Süreyya Önder: En beleşçi parti CHP!

HDP genel merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa Sırrı Süreyya Önder'in "En beleşçi parti CHP" sözleri damgasını vurdu.

Sırrı Süreyya Önder: En beleşçi parti CHP!

Birkaç gün içinde HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sırrı Süreyya Önder'in açıklanacağı belirtildi. Sırrı Süreyya Önder, "CHP kadar bu ülkede hiç emek sarf etmeden sola dönük kesimlerin oylarına ipotek koymuş başka bir parti yok. Yeryüzünde de olamaz. Bu kadar beleş bir parti yok" diye konuştu.

"SIRRI SÜREYYA ÖNDER TEK ADAY OLSUN"

DP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş HDP olarak katılacakları İstanbul yerel seçiminde Sırrı Süreyya Önder'in adayları olduğunu açıklamıştıdı.

Selahattin Demirtaş, İstanbul'daki HDP- CHP ittifakı tartışmaları ve Sırrı Süreyya Önder'in Mustafa Sarıgül'e gidecek oyları böleceği görüşü için de şunları söyledi: "Belki AKP’nin oylarını böleceğiz. Sırrı Süreyya Önder tek aday olarak çıkarsa kazanma şansı daha yüksek. Sırrı Bey'i desteklesinler, kazanır da ona inanıyoruz. Biz tek aday çıkmasında fayda görüyoruz ama o HDP’nin adayı olarak çıksın. AK Parti’ye karşı birleşmek istiyorsa muhalafet onun adresi Sırrı Süreyya Önder olabilir, HDP olabilir. Neden ille de Sırrı Süreyya Önder ya da HDP çekilsin gibi bir baskı var anlamış değiliz. Bu da bir seçenektir. İstiyorlarsa bunu tartışsınlar" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler