HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! AK Parti'den Zafer Çağlayan açıklaması

Son dakika haberine göre, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Erdoğan'ın vekillerle görüştüğü toplantıdan sonra açıklama yaptı. Reza Zarrab davasıyla ilgili olarak, 'Biz bu ifadeler üzerinden Türkiye'yi konuşmayacağız, bu adam rehin alınmıştır' diye konuşan Ünal, Zarrab'ın Zafer Çağlayan ile ilgili iddialarına yönelik de açıklamalarda bulundu. Ünal, "Biz bunun bir aktörü olmayacağız, Türkiye'yi sanık sandalyesine oturtmak isteyenlere izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Son dakika! AK Parti'den Zafer Çağlayan açıklaması

Reza Zarrab, Zafer Çağlayan ile ilgili olarak “Çağlayan’a 45 ila 50 milyon avro arasında bir rüşvet ödedim. Buna diğer para birimlerinden verdiğim paralar dahil değil.​ Çağlayan, İran ile yapılan işlerden yüzde 50 kar payı istedi" iddiasında bulunmuştu.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Reza Zarrab'ın Zafer Çağlayan ile bu iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Ünal, "Sosyal medyada birilerinin yine yüzünde güller açtığını görüyoruz. ABD'de sürdürülen ve uluslararası hukuka, doğla hukukta bile yeri olmayan tuhaf bir şekilde bir adamın bazı iddialar üzerinden rehin alınarak verdiği ifadelerden birileri umutlanmaya başladılar. ABD'nin derin devletinin yargıda oluşturduğu FETÖ'cü aklın etkisi altındakli haberleri izlemişsindir. Böyle bir aklın ortaya koyduğu dava üzerinden birilerinin Türkiye'yi sıkıştırmaya çalışmasına seyirci kalacak değiliz. Bu dava üzerinden Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak isteyenleri görüyoruz, millet de görüyor. Bunu Türkiye diğerlerini aştığı gibi aşacaktır. Bu bizim tiyatro oyunu olarak gördüğümüz bir oyundur. Biz bunun bir aktörü olmayacağız, Türkiye'yi sanık sandalyesine oturtmak isteyenlere izin vermeyeceğiz. ABD bu adamı bir kart olarak kullanmaktadır. Bunun üzerinden umutlananlar; umutlanmayın. O kişi orada rehin alınmış, orada ezberletilmiş şeyleri söylemiştir" dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler