HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Meral Akşener genel başkan seçildi

Son dakika haberlere göre, Meral Akşener, oy birliğiyle İyi Parti'nin Genel Başkanı seçildi. Öte yandan Akşener’in bugün kuruluşunu açıkladığı İyi Parti’nin logosu ve kullandığı sloganın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel’in seçim sloganı ve logosuna benzerliği dikkat çekti. Başkan Türel, konuyla ilgili açıklama yapılacağını söyledi.

İyi Parti, Meral Akşener öncülüğünde resmen kuruldu. Akşener, ilk olarak İçişleri Bakanlığı'na giderek yeni partinin kuruluş dilekçesini verdi. Akşener daha sonra Ankara Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne gelerek burada partinin kuruluşuna ilişkin konuşma yaptı. Akşener, "Şimdi yeni şeyler söyleme zamanıdır. Türkiye'nin büyük sorunlarını açacak gücü var. Milletimizin sağduyu ve kararlılığı var" dedi. Son dakika haberlere göre, Meral Akşener, oy birliğiyle İyi Parti'nin Genel Başkanı seçildi.

LOGO VE SLOGAN ÇALINTI MI?

Öte yandan Akşener’in bugün kuruluşunu açıkladığı İyi Parti’nin logosu ve kullandığı sloganın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel’in seçim sloganı ve logosuna benzerliği dikkat çekti. Başkan Türel, konuyla ilgili açıklama yapılacağını söyledi.


En Çok Aranan Haberler