HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medya Devlet Bahçeli’nin şaşırtan açıklamasını konuşuyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam açıklamalarıyla NTV canlı yayınına damga vurdu. Programın bitmesine çok kısa bir süre kala söylediği sözler sonrasında 'Hayır mı diyecek?' sorusunu akıllara getiren MHP lideri Devlet Bahçeli için #BahçeliHayırDiyor etiketiyle sosyal medyadan bir çok mesaj geldi. MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ da Twitter hesabından yorumda bulundu. İşte Bahçeli'nin canlı yayındaki gündem yaratan açıklamalarına ilişkin paylaşılan o tweetler...

Referanduma yalnızca iki gün kalmışken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözleri sosyal medyayı salladı. Dün gece NTV'nin programında konuşan Bahçeli, programın bitmesine adeta saniyeler kala yaptığı açıklama ile gündemi sarstı.

Bahçeli, “Bir danışman kalkıyor bir eyalet sisteminden bahsediyor. Cumhurbaşkanı da buna ses çıkartmıyor, kabulleniyor ise o zaman 2 gün içinde eyalet sistemine karşı olan, üniter yapıda düşüncesi olan ülkücülerin kararı ne olabilir?” dedi.

Bunun üzerine sosyal medya ‘Bahçeli hayır mı diyecek?' şeklinde tweetler attı.

İşte sosyal medyada Bahçeli tepkileri:

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN DA YORUM GELDİ

Devlet Bahçeli'nin özel televizyon kanallarının ortak yayınında, Erdoğan'ın danışmanlarının dile getirdiği "Eyalet sistemi" yorumuna partiden ihraç edilen Ümit Özdağ'dan yorum geldi.

Özdağ Twitter hesabından, “Erdoğan danışmanı görevden alınca eyaletlerin önünü açan 123.Md. yürürlükten kalkacak mi? HAYIR. Bahçeli danışmandan önce 123.Mdye karşi cikmalıydı” yazdı.


En Çok Aranan Haberler