HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SP Rize belediye başkan adayı Mehmet Bekaroğlu mal varlığını açıkladı

Mal varlığını açıklayan Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, AK Parti Rize Milletvekillerinden de mal varlıklarını açıklamalarını istedi.

Tecrübeli siyasetçi Saadet Partisi Rize Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu bugün düzenlediği basın açıklaması ile siyasete girdiği 1999 yılı ile bugünkü mal varlığını açıkladı. Bekaroğlu, siyasete girdiği 1999 tarihinde Trabzon'da 80 bin TL değerinde bir apartman dairesi, 1997 model bir otomobil, Fındıklı ilçesinde babadan kalma arazi, eşine ait 4 adet altın bilezik ve Maçhael Racılık'a ait yüzde 8 hissesi bulunduğunu belirtti.

Bekaroğlu, bugün ise Ankara'da 200 bin TL değerinde bir apartman dairesi, 2012 model bir otomobil, Fındıklıda İlçesi'nde babadan kalma arazi, eşine ait 6 adet altın bilezik ve Machael Aracılık'a ait binde 1.6'lık hissesi bulunduğunu açıkladı. Bekaroğlu yaptığı açıklamada, "Benim mal varlığım budur. Siyasete girdiğim gün de açıklamıştım şimdi de açıklıyorum. Aynı şeyi AK Parti Rize milletvekillerinden de yapmalarını istiyorum. Özellikle Hasan Karal'dan bunu bekliyorum. Siyaset yapan herkesin bunu yapması gerekir. Diğer adaylarda bunu yapmalı. Görevlerinden ayrılacak olan Belediye Başkanları da mal varlıklarını açıklamalı” dedi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler