HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM Başkanı Çiçek Meclis’te kutlamaları kabul etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'te kutlamaları kabul etti.

ANKARA (ANKA) -Çiçek, Meclis tören salonunda gerçekleşen kutlamaları kabul etti. Törene Devlet erkanı, asker, yargı mensupları, siyasiler katıldı.

Törene Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu üyeleri, Genel Kurmay Başkanı Orgenarel Necdet Özel ve kuvvet komutanları, Anamuhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Birinci Daire Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve üyeleri, Meclis Başkanvekilleri ve Meclis Divanı üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasi parti temsilcileri ve milletvekilleri katıldı.

-KABULDEN NOTLAR-

Mecli'teki kutlama törenine ilk gelenler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli oldu. Bir süre iki lider tokalaştıktan sonra sohbet etti. Törene ilk gelenler arasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'de vardı. Kutlamaya gelen isimler tören saati başlamadan önce bekleme salonunda bir süre kendi aralarında sohbet ettiler.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, kutlamalar için yerini alınca papyon kravatının eğri olduğunu gören korumaları yardıma koştu. Kutlamadan önce korumalar Çiçek'in kravatını düzeltti. Çiçek, ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Günün görüntüsünü mü yakaladınız" diyerek takıldı. Tören bittikten sonra TBMM Başkanı Çiçek basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti'nin üç dönem kuralı dolayısıyla önümüzdeki dönem Meclis'te bulunamayacak olan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, için bu anı fırsat bilen TBMM çalışanları da kendisiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler