HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Topbaş, Sarıgül aleyhine tezahüratları susturdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Topbaş, seçim turu kapsamında Ümraniye’den Sultanbeyli ilçesine geçti.

İSTANBUL, (DHA) - Abdurrahman Gazi Cami’nde vatandaşlarla ikindi namazını kılan Topbaş, daha sonra Sultanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kısa bir konuşma yaptı. Sultanbeyli’yi İstanbul’un en nadide ilçesi yapmayı planladıklarını ifade eden Topbaş, Sultanbeyli’de yapılan Gölet projesini 17 Mart’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte açmayı planladıklarını söyledi.

Gölet projesinin bitirildiğini belirten Topbaş, “Gelsinler görsünler. Göztepe Parkını nasıl yaptık, gölet ondan daha ileride olacak. Sultanbeyli’de 200 bin metrekarelik bir alan. İstanbul’un başka yerlerinden burayı görmeye gelecekler” dedi.

Konuşması sırasında partililerin CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül için, "Vur vur inlesin, Sarıgül dinlesin" sloganları atmaları üzerine, onları el işareti yaparak susturan Topbaş, konuşmasına “Seçimler yaklaştı. Söz milletin. Sandık karar gününde iş üretenler ile dert üretenleri değerlendireceksiniz” diyerek devam etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler