HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Twitter’a Devlet Bahçeli damgası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, MHP'nin 1 Kasım seçim sloganı olan "Ülkenin Geleceğine Oy Ver" ifadeleriyle yaptığı çağrı Twitter'a damgasını vurdu.

Twitter’a Devlet Bahçeli damgası

Devlet Bahçeli'nin bu tweeti üzerine harekete geçen Ülkü Ocakları Genel Merkez Sosyal Medya ve #MHP sosyal medya ekibi "Ülkenin Geleceğine Oy Ver" başlığını kısa sürede ülke gündemine taşıdı. Kendi içlerinde oluşturdukları haberleşme sistemi ve mentionlarla iletişim kuran Ülkü Ocakları Sosyal Medya ve #MHP Sosyal Medya Ekibi ile birlikte, Devlet Bahçeli'nin 21.36'da yazdığı "Ülkenin Geleceğine Oy Ver" başlığı, 22.01'de ülke sıralamasına girdi.

Gece boyunca "Ülkenin Geleceğine Oy Ver" başlığıyla 27 bin 736 tweet atıldı. starmetre.com istatistik sitesinden alınan verilere göre başlık, 29 Milyon 532 Bin 748 kez, başlıkla ilgili tweetlerse 6 milyon ayrı kişi tarafından görüntülendi.

Ülkü Ocakları Sosyal Medya ekibi, "seçime kadar birkaç kez daha Bahçeli'nin tweetlerinden yola çıkarak, gündem belirlemeyi hedefliyoruz" açıklaması yaptı.

Ülkü Ocakları Sosyal Medya ekibi daha önce de defalarca, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini gündeme taşımıştı. Ancak, ilk kez gündemi başlatan bizzat Devlet bahçeli oldu.

Devlet Bahçeli'nin sözleri Twitter'da geceye damgasını vurdu.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler