HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülkü Ocakları'ndan Kemer Belediyesi'ne siyah çelenk

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi nedeniyle MHP'nin kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettiği Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül'e, Ülkü Ocakları da tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları'ndan Kemer Belediyesi'ne siyah çelenk

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı üyesi bir grup belediye binası önüne siyah çelenk bıraktı.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı üyesi yaklaşık 50 kişilik grup, Kemer Belediye binası önüne geldi. Türk ve Türkmeneli bayrakları eşliğinde hafta sonu olması nedeniyle kapalı olan bina önüne siyah çelenk bırakan grup adına Ülkü Ocakları İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu açıklama yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev almak istemesinin büyük bir öfkeye neden olduğunu söyleyen Küreşoğlu, Başkan Gül'ün bu davranışının ülkücü hareketle bağdaşmadığını söyledi. Bebek ve kadın demeden binlerce kişinin canına kıyan zihniyete sahip çıkanların ülkücü hareketin içerisinde yer edinemeyeceğini vurgulayan Küreşoğlu, şöyle dedi:

"Rus uçağı Türk milletinin namusu olan sınırlarımızı ihlal ettiği için kahraman askerlerimiz tarafından ulusal ve uluslararası hukuka uygun olarak düşürülmüştür. Uçak düşürülmeden önce Halep ve Türkmen Dağı'nda sivil halkı bombalamıştır. Ev teklifi yapan şahsın Rusya'ya giderek orada yaşaması kendisi için daha iyidir."

Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı eylemin ardından grup dağıldı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler