HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Umut Oran’dan Haluk Pekşen’e destek

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen'in seçim gezisine katılarak destek verdi.

Umut Oran’dan Haluk Pekşen’e destek

Önümüzdeki seçimlerde aday gösterilmeyen İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen'e destek vermek üzere Trabzon'a geldi. Oran ve Pekşen seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Trabzon'un Düzköy ilçesine giderek vatandaşlarla buluştu. CHP'nin 7 Haziran seçimlerine çok güçlü bir seçim beyannamesiyle girerek iktidara yürüdüğünü belirten Umut Oran, "Türkiye'nin mutfağında çok büyük sorunlar var. Bu sorunları iktidardaki parti çözemiyor. Bu sorunları çözecek tek parti CHP'dir" dedi.

"Türkiye'de ne hayvancılık, ne tarım, ne de sanayi kaldı. Genel olarak Türkiye iyi yönetilemiyor" diyen Oran "Trabzon'da iyi yönetilmiyor. Bunun için bir değişeme ihtiyaç var artık. Yeniden bir başlangıca ihtiyaç var. Burada sizin gösterdiğiniz birlik, beraberlik ve dayanışma tekrardan bu ülkenin kurucusu olan CHP göstermiş olduğunuz tevehcüh, aslında Düzköy'de olduğu gibi ülkenin diğer yerlerinde de örnek olmalı.Başarı ancak öyle yakalanabilir. Sizin burada farklı partilerden olsanız bilebaba ocağı dediğimiz CHP'de tekrar birleşmeniz ve burada da CHP olarak belediyeyi tekrardan almamızı sağlamanız çok önemli. Bunun dalga dalga Trabzon'a ve ülkeye yayılması lazım. Bu seçimlerde Türkiye'nin her yerinde yeni birbaşlangıca ihtiyaç var. Trabzon'da böyle bir heyecan var. Adaylarımıza büyük bir teveccüh var" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE HERKES MİLLİ GELİRDEN PAY ALACAK"

CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Haluk Pekşen ise Türkiye'de herkesin milli gelirden pay alacağını belirterek, "Emeklilerimizi iki maaş ikramiye vereceğiz dedik. İktidar partisi ürktü, panik oldular. Hani kişi başına bu ülkede 10 bin dolar gelir vardı, burası Avrupa gibi gelişmiş bir ülkeydi, ekonomi uçmuştu. 'Kadınlarımıza her ay hesaplarına 720 TL maaş yatıracağız' dedik. Dediler ki kaynak nerede ama her bakana uçak alalım derken kaynak buluyorlar. Bunların derdi başka. CHP'nin projelerinden korkmaya başladılar" şeklinde konuştu.

Oran ve Pekşen Düzköy ziyaretinin ardından Trabzon'a gelerek Uzun Sokak'da esnaf ve vatandaşlarla görüştüler.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler