HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Uzunköprü'de olmaktan gurur duyuyorum'

CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Uzunköprülü olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

EDİRNE (İHA) - Uzunköprü Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Aziz Ionnias Kilisesi'nin restorasyonun tamamlanmasının ardından Kültür ve Sanat Evi olarak hizmete açılması dolayısıyla Uzunköprü'ye bir ziyaret gerçekleştiren Hamzaçebi, Cuhmuriyet Halk Partisi Uzunköprü İlçe Teşkilatında düzenlenen bir toplantıya katıldı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi'nin yanı sıra CHP Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli, CHP Edirne İl Başkanı Teoman Özdöl, CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gege, CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Yakup Atalay, CHP Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Güner Serbest, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Edirne eski Miletvekili Rasim Çakır, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi şunları ifade etti: "Bizler CHP olarak, parti içinde görevli arkadaşlarımızla birlikte her hafta ülkenin durumu ve gündemini değerlendiren toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda elde ettiğimiz sonuçlara göre Türkiye'nin ekonomisi iyiye gitmemektedir. Ekonomide önemli olan istihdamdır. Bir büyüme istihdam yaratmıyorsa o büyüme ve ekonomi programları yanlıştır. Bütün ekonomilerin temelinden insan mutluluğu vardır. Çalışan, gelir elde eden, refah sahibi olan insan mutludur. Bunlar olmazsa insan mutlu olamaz. Anlatılan başarı hikayeleri tamamen yalandır. Gelişmekte olan ülkelerin on yıldaki büyümesi Türkiye'den çok daha fazladır. Türkiye'nin büyüme oranı yüzde 5 oranlarındadır. Bu bir büyüme değildir".

HAMZAÇEBİ: "UZUNKÖPRÜ'DE CUMHURİYETE SAHİP ÇIKAN AYDINLIK YÜZLERLE KARŞILAŞTIM"

CHP Uzunköprü İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıda partililere yönelik yaptığı konuşmanın devamında Cumhuriyet Halk Partisi'nin mutlaka iktidara geleceğini ve bunlardan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğinin altını çizen CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ayrıca şunları söyledi: "Sabah Edirne'deydim. Şimdi de Uzunköprü'deyim. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Bugün Uzunköprü'de gerçekleştirilen bu program son derece güzeldi. Burada olmaktan çok memnun oldum. Uzunköprü'de cumhuriyete sahip çıkan aydınlık yüzlerle karşılaştım. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbirinizin şüphesi olmasın ki Türkiye'de iktidar olacaktır. Bunu sağlayacak olanlarda Uzunköprülüler gibi aydınlık yüzlere sahip Cumhuriyete sahip çıkan güzel insanlarımızdır."

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler