HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel seçimlere doğru

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Hizmet bizim işimiz. Sadece hizmet yaptık başka bir şey yapmadık." dedi.

İzmir - Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Hizmet bizim işimiz. Sadece hizmet yaptık başka bir şey yapmadık. Vatandaşımızın ayağına taş değmesin diye yollar açtık, tüneller açtık" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ilçesinde esnaf ziyareti yapan Yıldırım, eski Kasaplar Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Çiğli'nin, İzmir'in üreten, kenti zenginleştiren ilçelerinden birisi olmasına karşın çöp, çamur ve çukurlarla akla geldiğini dile getiren Yıldırım, "Herhalde Çiğli'nin baş harfi 'ç' olduğu için Çiğli'ye bunları layık görmüşler" dedi.

Harmandalı'ndaki çöp depolama alanına gittiklerini ve insanların özellikle yazın kokudan pencerelerini açamaz hale geldiğini ifade eden Yıldırım, derelerde çamur aktığını, çöp dağının 100 metreye ulaştığını belirterek, "Çiğli'nin ikinci Ümraniye olmasına asla müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Geçen yerel seçimlerde Çiğli'de otopark, bilim parkı, kent ormanı, botanik park, akdeniz akvaryumu gibi sözlerin verildiğini ancak bunların yapılmadığını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Biz İzmir'e hizmet için buradayız. Burada söz veriyorum, Çiğli'nin iki yakasını bir araya getireceğiz. Buraya iş bilen birinin elinin değmesi lazım. Buraya Adnan Yılmaz'ın, Binali Yıldırım'ın elinin değmesi lazım. Biz birşeyler söylüyorsak arkasında yaptıklarımız var. 11 yılımıza bakın. 81 vilayetin her köşesinde dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürdük. 30 Mart karnesini hazırlayın. Alt yapı sıfır, üst yapı sıfır, çöplüğün kaldırılması sıfır, imar sıfır, otopark ihtiyacı sıfır. Yan gelip yatma 5. Bir tane 5'leri var haksızlık etmeyelim. 30 Mart'ta bunlara karnesini vermeye hazır mısınız. Hizmet bizim işimiz. Sadece hizmet yaptık başka bir şey yapmadık. Bizim işimiz 'siyaset eşittir hizmet' oldu. Vatandaşımızın ayağına taş değmesin diye yollar açtık, tüneller açtık. Durmak yok yola devam. İzmir'in yollarını da açarız İzmirli hemşehrilerimizin gönlüne de yol yaparız evelallah."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler