HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırım: Yazdan sonra gündem ekonomi ağırlıklı, siz de tatil yapın

Başbakan Binali Yıldırım, yaz aylarından sonra hükümetin gündeminin ağırlığının ekonomi olacağını ve bu alanda yeni programları uygulamaya koyacaklarını açıkladı. Yıldırım, gazetecilerin 'Gündeme ilişkin hangi değerlendirmeleri yaparsınız?' sorusuna da "Ne söylememi istersiniz? Bakanlar Kurulu gitti, YAŞ da bitti. Bu ara gündemde fazla bir şey yok. Siz de biraz tatil yapın" yanıtını verdi.

Yıldırım, Ankara'da cuma namazı çıkışında gazetecilere yaptığı değerlendirmede, "Yaz aylarından sonra gündemin ağırlığını ekonomi oluşturacak. Yeni programlarımızı uygulamaya koyacağız. Yaz aylarından istifade ederek hazırlık çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan bugün yaptığı açıklamada, cazibe merkezleri programıyla ilgili olarak son rakamların Yıldırım tarafından önümüzdeki hafta açıklanacağını duyurmuştu.

FETÖ'den yargılananlar için tek tip kıyafet uygulaması getirilmesine ilişkin soru üzerine Yıldırım, yanında bulunan Adalet Bakanı'nı işaret etti. Bakan Abdülhamit Gül, "Yasal çalışma gerekiyor. Olgunlaştıkça paylaşacağız. Netleşen bir durum yok" diye yanıt verdi.

'BU ARA GÜNDEMDE FAZLA BİR ŞEY YOK'

Yıldırım, gazetecilerin 'Gündeme ilişkin hangi değerlendirmeleri yaparsınız?' sorusuna da "Ne söylememi istersiniz? Bakanlar Kurulu gitti, YAŞ da bitti. Bu ara gündemde fazla bir şey yok. Siz de biraz tatil yapın" yanıtını verdi.


En Çok Aranan Haberler