HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırım'dan İBB başkan adaylığı iddiasına tek cümlelik yanıt

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olacağı iddiasına ilişkin, "Dedim ya beni benden çok düşünen var ama herkes işine baksın" dedi. Başbakan Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığının, AK Parti kulislerinde yüksek sesle konuşulmaya başlandığı ileri sürüldü. İlk olarak CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından gündeme getirilen iddia, Sabah yazarı Melih Altınok tarafından da 'öneri olarak' dillendirilmişti.

Yıldırım'dan İBB başkan adaylığı iddiasına tek cümlelik yanıt

Başbakan Yıldırım, İngiltere'ye seyahati öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım İBB başkan adaylığı iddiasına ilişkin "Dedim ya beni benden çok düşünen var ama herkes işine baksın" dedi.

Yıldırım şöyle devam etti: "Sayın Kılıçdaroğlu dün ne yazık ki grup toplantısında referandum sonuçlarıyla ilgili bildik açıklamalarına devam etti. Bir miras paylaşıma girdiklerinde düşündük ki yenilgiyi kabul etmişler ama yatıp kalkıp başa tekrar dönüyorlar. YSK bizim gözbebeğimiz bir kuruluştur. Dünyada örnek bir seçimi yapmış ve ciddi bir sorun olmadan bu seçimleri gerçekleştirmiştir.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU’NUN YAPMASI GEREKEN..."

Seçimlerle ilgili oylar çalındı iddiası var mıdır? Bir seçimin şaibeli olup olmamasıyla ilgili tek şey oyların sandığa yansıyıp yansımamasıdır. Sandık kurullarının hatalarını oy verenlere ceremesini çektirmeye hakkımız var mı? Ne önemi var? Önemi olan senin bastığın mühürdür. Öbür mühürlerin önemi yok. YSK üyelerimizi bizim en tecrübeli en prestijli hukukçularımızdır. Artık bu tartışmayı burada bitirme zamanı gelmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun yapması gereken 2019 seçimlerinde nasıl başarılı olacağını düşünmesidir. Kampanya sürecindeki kuzu taktiği kısmen başarılı oldu. Yine ona dönebilir.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler