HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeybekci'den Denizli'de yüzde 70 oy hedefi

AK Parti'nin Denizli'den 1'inci sıra adayı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, genel seçim için kentten beklediği yüzde 60 oy oranını yüzde 70'e çıkardıklarını söyledi.

Zeybekci'den Denizli'de yüzde 70 oy hedefi

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, parti kuruluşundan bu yana kentte çeşitli kademelerde görev yapan isimler için dün akşam vefa yemeği verdi. Ekonomi Bakanı ve partinin kentten birinci sıra adayı Nihat Zeybekci, mevcut milletvekilliği ve 25'inci dönem adayları Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak da yemeğe katıldı. Etkinlikte ayrıca partinin milletvekili için aday gösterdiği Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Peral Uluköy ile İl Başkanı Şahin Tin, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli il yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe eski başkan ve yöneticileri de yer aldı. Partililere seslenen ve kent için yeni hedefini açıklayan Zeybekci, şöyle dedi:

"2004 yerel seçimleri öncesi anketler yapıldı. CHP, AK Parti'den 10 puan öndeydi. Gece gündüz çalışarak bir saat az uyuyarak, bir saat az işimize giderek yüzde 51.5 oy ile rekor kırdık; seçimleri kazandık. Bu dönem de başarabiliriz. Yüzde 25'lerden yüzde 51.5 oy alabildikse; bu kez hedefimizi yüzde 70 olarak belirliyoruz. Biz daha önce yüzde 51.5 oy oranı yakalamış bir partiyiz. Eğer yine mahalle mahalle ev ev fert fert çalışırsak niçin yüzde yetmiş olmasın. Millet bizimle beraberdir. Biz milletin hizmetkarıyız onlar için gecemizi gündüzümüze katar durdurak bilmeyiz. Geçtiğimiz günlerde 7 Haziran'daki hedefimizi yüzde 60 olarak koymuştuk; çıtayı yükselttik şimdi hedefimiz yüzde 70."

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler