HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 dakikada meme büyütme estetiği

Küçük göğüslere sahipseniz ve göğüslerinizi dolgunlaştırmak mı istiyorsunuz?

15 dakikada meme büyütme estetiği

Küçük göğüslere sahipseniz ve göğüslerinizi dolgunlaştırmak mı istiyorsunuz? Ancak meme implantı yerleştirme dışında ameliyatsız bir yöntemi mi arıyorsunuz? Bunun için dolgu enjeksiyonu ile meme büyütme tekniği var. Üstelik sadece birkaç dakika süren bir operasyonla… Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dolgu enjeksiyonuyla meme büyütme estetiğini anlatıyor.

“Özellikle düğün, nişan ya da özel bir gün öncesinde meme büyütme ameliyatı olmak için yeterli vakti olmayanlar için uygun bir seçenektir. Bunun dışında ileride kilo alma ve doğum gibi nedenler ile göğüslerinin büyüyebilme ihtimali olanlar için de çok daha uygun olabilir. Ameliyat ve anestezi korkusu olan kadınlar da dolgu enjeksiyonu tekniği ile göğüs büyütme seçeneğinden faydalanabilirler.”

Dolgu enjeksiyonu tekniği ile göğüs büyütme

“Dolgu enjeksiyonu ile göğüs büyütme estetiği, kolay uygulanan ve sonucu hemen görünen bir işlemdir. Ortalama 15 ila 20 dakika içinde dolgun göğüslere kavuşulabilir. Dolgu enjeksiyonu ile meme büyütmede çeşitli dolgu malzemeler kullanılabilir. Bunlardan birisi vücudunuzun başka bir bölgesinden alınan yağ hücreleridir. Karın ya da kalça gibi fazla yağlanmanın olduğu bölgelerden alınan yağ hücreleri saflaştırılarak tekrar kullanılır. Yağ alma operasyonunda mikro ya da nano fat tekniğinden faydalanabilir. Liposuction tekniği ile alınan yağ özel bir işlemden geçirilerek saflaştırılır ve dolgunlaşması için göğüslere enjekte edilir. Yağ enjeksiyonun dışında hyalüronik asit dolgu malzemesinden de faydalanılabilir. Hyalüronik asit dolgu malzemesi vücut ile uyumlu, vücudun doğal yapısında da bulunan bir malzemedir. Bu sayede vücuda herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Dolgu enjeksiyonunda liposuction yapılmasına gerek olmadığı için işlem daha çabuk gerçekleştirilir. Öğle yemeği arasında ya da işten eve dönerken ayrılacak kısa bir süre içinde bile yaptırılabilecek pratik bir operasyondur.”

Her göğse uygulanabilir

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk “Ameliyatsız göğüs büyütme estetiği her göğse uygulanabilir ama sonuçları herkese göre farklılık gösterir. Var olan meme dokusuna bağlı olarak dolgunluk oranı ve şekil değişiklik gösterir. Memenin alt kısmında yeterince meme dokusu olan kişilerde dolgu enjeksiyonu sadece dekolte bölgesine yapılabilir. Göğüslerinin genelinde meme dokusu az olan kişilerde doğallığı koruyacak şekilde daha az miktarda dolgunluk sağlanır. Meme implantı ile kalıcı göğüs büyütme estetiği yaptırmayı düşünmeyen kadınlar için oldukça cazip bir seçenektir.”

#guncelozturk #dolguenjeksiyonu #göğüsbüyütme #göğüsdolgunlaştırma

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler