HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burun estetiği, kışa muhteşem başlangıç için...

Yaz geldi ve bu 3-4 aylık güneşli günlerde kişiler kendilerini iyi hissettirecek planları şimdiden zihinlerinde oluşturmaya başladı.

Burun estetiği, kışa muhteşem başlangıç için...

Yaz dönemleri insanların hayatında fazlaca planların yapıldığı dönemlerdir. Yaz döneminde yapılmak istenilen belli başlı planların başında tatil ve güzelleşmek, gelir. İyi bir vücuda sahip olmak için diyet yapılarak zayıflamaya çalışılır. Bu aktivite havaların güzelleşmesi ile açık alan sporları ile desteklenir. Yeni kıyafetler alınır. iş dünyasının en fazla aktif olduğu dönem kış dönemidir. Zamanlama açısından gerçekleştirilemeyen bazı sağlık ve güzelleşme planları için yaz ayları kişiler için iyi bir fırsat olabilir. Peki, Gerçekten sizlerde büyük bir farklılık yaratabilecek bazı küçük işlemler var mıdır? İşte biz size olumlu değişim ve değer sağlayabilecek burun estetik ameliyatlarından bahsediyoruz! Tabi ki görseli kötü olup kişiyi mutsuz eden bir burundan bahsediyoruz. Yaz dönemini iyi değerlendirmek gerekir. Bu değişimler için yazdan daha ideal ve iyi bir zaman yoktur. yeni görünümle ve sonbaharda işe veya okula dönmek güzel bir duygu olmalı.

Bir burun estetiği zaman gerektirse bile, oldukça basit bir işlemdir. Ancak dikkate almanız gereken birkaç nokta vardır. Zaman ayarlaması bazen önemli olabilmektedir. Genellikle morarma ve şişmeler 5 gün ile 10 gün arasında azalır veya kaybolabilir. Burnun iyice şekillenmeye başladığı dönemler içinde 2 ay gibi bir süreye ihtiyaç olacağı da düşünüldüğünde, yaz zamanın rahatlıkla harcanabileceği ideal bir dönemdir.

TEREDDÜTLERİMİ NASIL AŞABİLİRİM?

Zaman açısından tereddütleriniz varsa, hangi sürecin sizin için doğru olabileceğine karar vermek için kararlarınıza yardımcı olacak bir destek alınmalıdır. Burun estetiğinin detayları ve süreç konusunda yeterince aydınlanmalısınız. Hekiminizle Kapsamlı bir istişare yapılarak, plan ve beklentilerinize doğru bir yol haritası çizebilirsiniz.

Diğer önemli noktalardan biride burun estetik ameliyatı için bir nedeninizin olmasıdır. Yapılacak olan işlem tıbbi nedenlerden dolayı mı? Bu tamamen kozmetik veya her ikisinin bir kombinasyonu mu? Bu soruların cevabı; plan oluşturmanız için adım atmanız anlamına gelir ve burun konusunda yapılacak prosedürlerin sınırlarını belirler.

Fakat pek çok kişinin burun estetiği prosedürleri üzerinde karar verirken mutlaka bir kaç çekinceleri vardır. Bu çekince konusunda çekinmeden hekiminizi arayarak veya görüşerek bu çekincelerinize cevap bulabilirsiniz. Bu işi yapan biz cerrahlar bu konularda sorulabilecek soruları yanıtlamaktan mutluluk duyarız. Çünkü her şeyin konuşulması sizin rahat bir ameliyat öncesi dönemi geçirmenize fayda sağlar. Kafanızda tüm sorularınıza cevap almış olarak ameliyata hazırlanmış olursunuz. Zamanı iyi değerlendirerek yazın bu başlangıcında ameliyat planlarınızı yapmakta gecikmeyin. . İster öğrenci ister öğretmen olun veya diğer iş kollarında çalışın, yazla beraber yakalayacağınız rahat dönemleri Yeni, harika görünümlü burun elde etmek için iyi değerlendiriniz.

Ancak, sizlere kesin olarak söyleyebileceğim önemli nokta, tüm cerrahi prosedür hakkında bilgi edinebileceğiniz ve istişareler yapabileceğiniz iyi bir cerrah bulmak asıl amacınız olsun

Burun estetiğini ömrüm boyu bir kez olmak istiyorum, olası olumsuzluklar nedeniyle defalarca bu ameliyata kalkışamam diyorsanız, deneyimli Cerrah sizin için doğru bir yaklaşım ve iyi sayılacak nihai bir karar olacaktır.

NE KADAR SÜRE AYIRMAM GEREKLİ?

Burun estetik ameliyatlarının Prosedürünü iyi anlayın. Burun estetik sürecinde nekahat dönemi ve ilerleyen dönemlerde sizleri neler beklediğini iyi bilirseniz, iyi bir planlama ve ideal bir zamanlama oluşturabilirsiniz. Bu nedenle, evinizde veya ofisinde işlerinize yürütebilecek kişileri ayarlamanız daha kolay olacaktır. Burun estetik prosedürü; Tipik olarak, şişlik veya morarma yaklaşık 5 ila 10 gün sürecektir. Bazen bir haftayı bazen de 10 günü bir planlama yapmak gerekebilir. Evinizi ofis gibi kullanıyorsanız efor gerektirmeyen bir işiniz varsa ne hissettiğinize bağlı olarak 2 ila 5 gün sonrasında çalışmanız mümkün olabilir.

Her cerrahın tekniği farklıdır. Yapılan cerrahi işlemler, cerrahi dikiş işlemleri, tamponlama çeşitleri ve daha pek çok unsurla ilişkili olarak kanama, şişlik ve iyileşme süresini değiştirip kısaltabilir. İyileşme süresini hızlandırmak için yapılabilecek bazı unsurlar vardır. Ameliyat sonrasında şişme ve morarmayı azaltmaya yardımcı olacak bazı diyet ve ek seçenekleri hekiminizle ameliyat öncesi görüşmelisiniz. İyileşme sürecini kolaylaştırmak için Daha fazla yapılabilecek önlemlerin olduğunu da aklınızda tutmanız önemlidir.

AMELİYAT TAKVİMİNİZİ AYARLAYIN

Ameliyat Takviminizi ayarlama açısından sizce önemli olan önemli bir gün için bu işe kalkışmışsanız, yeterli bir süre gerekli olabileceğinden dolayı ayarlamaları yaparken 2-3 aylık bir sürecin gerekli olabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu önemli gün nişan, evlilik, yüksekokula başlamak veya mezuniyet gibi daha pek çok güzelleşme isteğine neden olabilecek pek çok durumu kapsayabilmektedir.

Burnun kozmetik Cerrahisi bir heves ya da başkalarının talebine göre karar verilmesi gereken bir ameliyat değildir. Kararı verecek olan kişi siz olmalısınız. Burun şekli konusunda değişiklik yapmak için yüzde yüz hazır ve sonucu hakkında çok gerçekçi beklentileriniz olmalıdır. Bu unsurlar tamamsa çok uzun süre beklemenize veya ameliyatınızı ötelemenize gerek yoktur. Burun estetik ameliyatlarından sonra olumlu değişimin size yansımasına bakıldığında, bu farklılık günden güne hayatınızı olumlu ve farklı kılar. Sonuçlar ve yansımaların, sizde oluşturacağı kendiniz güven ve güzel bir görsellikte ilk adım olacaktır.

Op. Dr. A. Ahmet Şirin

KBB & Burun Estetiği

www.ahmetsirin.com

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler