HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burun estetiği sonrası şiş ve morluk sorunu tarihe mi karıştı

Op. Dr. Güncel Öztürk bu hafta "Burun estetiği sonrası şiş ve morluk sorunu tarihe mi karıştı" sorusunun cevabını veriyor

Burun estetiği sonrası şiş ve morluk sorunu tarihe mi karıştı

Yapılan pek çokburun estetiği ameliyatı sonrası hastaların korkusu yüzlerinin şiş ya da morluk içinde olacağı yönündeydi. Şimdilerde yapılan burun estetiği ameliyatlarında kullandığımız teknikler bu riski minimum indiren özelliklere sahip. Cerrahın eğitimine, tecrübesine, kullandığı alet ekipman ve görsel yeteneğine bağlı olarak günümüz burun estetiği operasyonlarında morluk ve şişkinlikleri görmek çok daha az olabiliyor.

Zamana bırakın

Bahsettiğimiz morluk ve şişkinlikler operasyondan kaynaklanan sorunlar. Burnunuzun genel şişkinliğini göz önüne alarak bir sonuca varmayın derim. Burnunuz operasyondan altı ay ila bir yıl içerisinde nihai halini alacak. Operasyondan üç hafta ya da bir ay sonra telaşla arayıp burnunuzun hala şiş olduğunu söylemenize gerek yok. Paniğe kapılmanıza da gerek yok. Zamanla burnunuzun incelerek kendi kendine şekillendiğini göreceksiniz. Operasyondan hemen sonrası ile altı ay içerisindeki değişimle bir yılını tamamladıktan sonra diğer altı aylık dilimi arasında farklar takip edeceksinizdir. Burun estetiği operasyonlarının basit bir estetik kaygıyla yapılan kolay operasyonlar olduğunu düşünmeyin. Operasyon sonrası kendinize iyileşmek için zaman ayırın.

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.burunestetiksanati.com

İnstagram: guncelozturk

Facebook:guncelestetik

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: **guncelozturk@mynet.com

**

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler