HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük değil hacimli göğüs büyütme!

Op. Dr. Güncel Öztürk Büyük değil hacimli göğüs büyütme! konusu hakkında açıklamalarda bulundu

Büyük değil hacimli göğüs büyütme!

Göğüsünün büyüklüğü konusunda sorun yaşamayan ancak zaman içerisinde çeşitli sebeplerden hacmini yitirip sönen göğüs yapısı kadınların canını yeterince sıkıyor. Bu endişelerini anlamak hiç de zor değil. Kendinizi en iyi görmek ve hissetmek istediğiniz zamanlarda aynalara küsmeye başlamanız tüm kimliğinizi derinden etkiler.

Estetik meme operasyonlarının neredeyse her türlü soruna çözme sunabildiği alan ve teknikler ilerledikçe hastaların memnuniyet oranı da gün geçtikçe yükseliyor. Bu güven ortamının gelişmesi ve başarılı uzman plastik cerrahların yetişmesi tahmin edeceğiniz gibi kolay olmuyor. Tecrübeli ve estetik kaygıları gelişmiş uzman ellerde doğan etkilerin yanı sıra vücut yapınıza da uygun en iyi ölçülerdeki silikon implantlarla istediğiniz hacmi yeniden elde edebilirsiniz.

Silikon kullanılması gerekir

Silikonlagöğüs büyütme operasyonunda meme hacmini yeniden elde etmek daha kolaydır ve hastaya kalıcı sonuç sunar. Yağ enjeksiyonları zamanla vücutta eriyecek ve etkisini kaybedecektir. Bu yüzden göğüsü büyütmekten ziyade hacmini koruması için kullanılacak silikon implantlar sayesinde uzun yıllar güvenle göğüslerinizin şeklini koruyacağına emin olabilirsiniz.

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

instagram: guncelozturk

facebook: guncelozturk

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: **guncelozturk@mynet.com

**

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler