HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuğunuzun öğrenme stillerini keşfedin

Vizyon Koleji tarafından düzenlenen "Konsept Tanıtım Günü”nde veliler, çocuklarının öğrenme stillerini keşfedecekler.

Türkiye'nin en güçlü AR-GE altyapısına sahip okulu, Microsoft Proje Okulu, vizyoner öğretmen akademisinde gelişen üst düzey öğretmenler, A kalite kampüs yapılanması gibi özellikleri ile bilinen Vizyon Koleji, "Konsept Tanıtım Günü” ile velilere, çocuklarının öğrenme stillerini keşfetme imkanı sunuyor.

23 Mayıs Cumartesi günü Vizyon Koleji Esenyurt Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinlikle veliler, Vizyon Kolejinin benimsediği eğitim modeli olan, uluslararası otoritelerin dünyaya örnek gösterdiği "FLEXA eğitim modelini” yakından tanırlarken, Türkiye'nin ilk ve tek Microsoft / Sebit Proje Okulunda kalite standartlarını, yenilikçi eğitimin farkını ve etkilerini yaşama imkanı bulacaklar.

Etkinliğe katılan veliler, çocuklarının başarısını doğrudan etkileyecek olan Öğrenme Stilleri Kuramının tüm inceliklerini, bu envanteri Türkiye'ye ilk getiren akademisyen olan Vizyon Koleji Akademik Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Ziya Selçuk'tan dinleyecekler.

Etkinlikte, öğrenme stilleri seminerine katılan tüm velilerin çocuklarına ücretsiz öğrenme stilleri envanteri uygulanacak ve ayrıntılı rapor sunulacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler