HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daha canlı ve güçlü saçlar için, saç mezoterapisi ile tanışın…

Daha canlı ve güçlü saçlar için, saç mezoterapisi ile tanışın…

Saç mezoterapisi ile, amacın saçın canlılığını,güçlülüğünü ve doğallığını tekrar kazandırmak olduğunu anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu: “Bu uygulamanın sonucunda saçların dökülmeye karşı direnç kazandığını, sıklaştığını ve daha güzel gözükmenin mümkün olduğunu söyledi.

Saç Mezoterapisi Nedir ?

Kadınlarda ve erkeklerde saç dökülmelerinde tedavi için başvurulabilecek oldukça faydalı bir yöntemdir. Özellikle saçların yoğun döküldüğü loğusalık döneminde, mevsimsel saç dökülmelerinde seanslar halinde uygulanmaktadır. Bu yöntemde çok ince uçlu mezoterapi iğnesi ile vitamin, kan dolaşım düzenleyeciler, elastin, kollojen tetikleyiciler, keratin yapı elemanlarından oluşan bir kokteyl enjekte edilir.

Hangi şikayetler sonuncunda kişiler saç mezoterapisi yaptırıyorlar ?

Saç dökülmesinden şikayetçi olanlar,

Saçlarının incelmesinden ve zayıf olduğunu söyleyenler

Yoğun stres ve mevsimsel değişikliklere uğramış kişiler,

Hamilelik dönemi sonrası oluşan saç kaybı,

Saçlarının hacim ve parlalıklık kaybettiğini düşünen kişilere saç mezoterapisi yapılmaktadır.

Uygulama Nasıl Yapılıyor ?

Özel mezoterapi iğnesi ile kişiye 4 ila 6 seans arasında uygulama yapılmaktadır. Seanslar on günlük periyotlar halinde uygulanır. Bölgesel olarak küçük dozlarda özel iğnelerle cilt içine verilir. Derinin orta tabakasında bulunan kılcal damar uçlarına ulaşan ilaç süratle etkisini gösterir.

Tedavi ile var olan saçların daha gür,yoğun,kalın ve sağlıklı büyümesini sağlamak,yani kalitesini arttırmak, Cilt altında uyumakta olan saç köklerini ve tüy haline gelmiş saç tellerinizi uyararak ve besleyerek canlanmasını sağlamak, Kısa süreli değişiklikler yerine uzun dönemde güçsüzleşmiş ve cansızlaşmış saçları yeniden sağlıklı bir hale dönüştürmek amaçlanır. Sonuçlar son derece hızlı ve etkilidir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler