HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolgun dudaklar için silikona gerek kalmıyor

Türkiye'de ilk kez Makyaj Uzmanı Erdal Bektaş'ın uyguladığı "mikro pigment makyaj” ile dolgun dudaklar için artık silikona gerek kalmıyor. "Migro pigment makyaj” yöntemi ile incecik dudaklar bile sadece iki seansta kalın, şekilli ve üstelik "ruj kullanmaya gerek kalmayacak şekilde” canlı ve renkli bir görüntüye kavuşuyor. Kalıcı makyaj uygulaması olan pigment makyaj da, kişiye göre değişebilse de ortalama olarak ikiseansta istenilen görüntü elde ediliyor.

Dünya da 1940'lı yıllardan beri kadınları güzelleştirmek için kullanılan "mikro pigment” yöntemiyle, "silikon” gibi yapay dolgular yerine, doğal şekilde dolgun ve renkli dudaklara sahip olmak mümkün.

Makyaj Uzmanı Erdal Bektaş, pigment makyajın diğer kalıcı makyaj sistemlerinden farkını şöyle açıkladı: "Aslında aynı olan hiçbir özelliği yok. Öncelikle kullandığımız makine farklı. Yurtdışından gelen özel sistemle pigment makyaj piyasadaki klasik dövme boyalarıyla yapılmıyor ve hiçbir renk değişimine uğramıyor. Bitki köklerinden elde edilen pigment yani ‘kıl folikülü' ile uygulanıyor.”

ALTI SENE BOYUNCA RENK DEĞİŞİME UĞRAMIYOR

Mikro pigment makyaj da kullanılan boya, doğal bitki köklerinden yapıldığı için hiçbir alerji riski taşımıyor. Bu yüzden pigment makyajı herkes rahatlıkla yaptırabilir. Pigment makyaj, 5-6 sene boyunca hiçbir renk değişimine uğramadan ve silik bir görüntü olmadan kullanılabiliyor.

Pigment makyajın kullanım alanlarına değinen Erdal Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kaş ve kirpiklerin gür görünümü sağlayıp, yoğunluk veriyoruz. Surata allık olarak da uygulanabiliyor ve allık oldukça talep görüyor diyebilirim. Bunun dışında dudaklarda ve tüm yara izlerinin kapatılmasında sıklıkla kullanıyoruz.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler