HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göğüs büyütmede yağ enjeksiyonu ve protez

Göğüs büyütmede yağ enjeksiyonu ve protez

Göğüs büyütmeher ne kadar kendi içerisinde pek çok yeniliğe sahip ve teknolojideki gelişmelerden nasibini almış olsa da çoğunlukla benzer tekniklerle gerçekleştirilir. Kişinin isteğine, vücut yapısına uygun bir protez göğüs içine yerleştirilerek göğsün daha büyük gösterilmesi sağlanır.

Göğsünde yabancı bir madde taşımaktan korkan, fakat göğüslerini büyütmek isteyen kadınlar ise göğüslere yağ enjekte edilmesine her zaman daha sıcak bakmışlardır. Peki göğüsler yağ enjeksiyonuyla büyütülebilir mi? Yağ enjeksiyonuyla göğüs büyütme operasyonu sağlıklı mıdır? Ve belki de hepinizin aklındaki ortak soru: Eğer böyle bir yöntem varsa neden ısrarla protezler kullanılıyor?

Öncelikle yağ enjeksiyonunun tamaı kalıcı değildir. Çünkü vücut kendisine ait olan bu yapıyı zaman içerisinde metabolizmaya katar ve enjekte edilen yağ dokusu belli bir oranını eritir. Yağ enjeksiyonu işlemlerinde kalıcılık maksimum %50 olarak görülmektedir.

Elbette bu işlemin tamamının kalıcı olmaması, kuaför rutini gibi cerrahlarının yolunu tutmayı da bir rutin haline getiren kadınlar için çok büyük bir sorun değil. Günümüzde gitgide gelişen estetik cerrahinin kaçınılmaz bir sonucudur bu.

Ancak yağ enjeksiyonu özellikle belirli vakalarda daha kullanışlı olduğu görülmektedir. Örneğin, göğsün belirli bir kısmında asimetri, çöküklük bulunduğu veya meme küçüklüğü nedeni göğüs büyütme operasyonları hızlı bir şekilde toparlayıcı görevi görerek, göğüslere diri bir görünüm kazandırır.

Estetik cerrahi gün geçtikçe yeniliklerden nasibini almaya ve sizleri daha çok memnun etmeye kararlı. Göğüs büyütmede kullanılan zararsız ve ömür boyu kalıcı güvenilir protezlerden vazgeçmeyen kadınlar da son derece fazla.

Tüm kadınların istediği hem sağlıklı hem de hayal ettikleri göğüslere kavuşabilmektir. Göğüs estetiğinde en büyük yenilik kullanılan protezlerde gerçekleştirilmiş olup artık kişiye özel bir protez bulunma ihtimali oldukça yüksektir. Yani göğüslerinizi büyütmek için hem yağ enjeksiyonu hem de protez kullanma şansınız bulunuyor. Seçim sizin.

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler