HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göğüs estetiği ile kusursuz görünüm

Op. Dr. Güncel Öztürk "Göğüs estetiği ile kusursuz görünüm" hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Göğüs estetiği ile kusursuz görünüm

Göğüs estetiği dendiği zaman akla genelde silikonlagöğüs büyütme işlemi geliyor. Ancak göğüs estetiği sadece büyütme işlemiyle sınırlı değil. Memelerin büyütülmesinin yanı sıra aynı zamanda küçültme, asitmeri estetik tedavisi, göğüs ucu estetiği, dikleştirme gibi operasyonları da kapsar.

Göğüs estetiği yaptırmak isteyenlerin çoğu tek bir soruna odaklı cerraha başvurduğunda kimi zaman kişinin talep ettiği operasyon yeterli olmaz ve cerrah başka alternatifler de sunar.

Örneğin göğüsleri hem küçük hem sarkık olan kişilerde sadece göğüs büyütme operasyonu yeterli olmaz ve dikleştirme de gerekir. Bu durumda en iyi sonuçları çıkarması konusunda güvenmelisiniz. Küçük göğüs ya da hacmi azalmış (emzirme ve yaşlanmaya bağlı) göğüs yapısında silikon implantlar en sağlıklı seçenekler olacaktır.

Büyük göğüs yapısına sahip kadınların estetik görünüm açısından hep şanslı olduğunu düşünürüz ancak bir de onların dertlerini dinleyin… Büyük göğüs yapısı kişinin tüm hayatını kabusa çevirebilir. Bel, sırt ve boyun ağrılarıyla birlikte tedavi edilmediği takdirde ileri ki yaşlarda kamburluk ve boyun fıtığına kadar başka sorunların da oluşmasını tetikleyebilir. Her büyük göğüslü kadın bu sorunları yaşayacak diye bir kural yok tabii ama ihtimaller her zaman riskleri fazlalaştırır. Bu sorunların bir ya da birkaç tanesi huzurunuzu bozuyorsa, bir de bu sorunlar yetmiyormuş gibi kıyafet seçiminizi zorluyor ve fiziksel aktivitelerde yer almanızı zorlaştırıyorsa o zaman meme küçültme operasyonları sizin için ideal çözüm olacaktır.

İyi dileklerimle,

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: guncelozturk@mynet.com

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

**İnstagram:

** guncelozturk

**facebook:

**guncelestetik

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler