HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Keşke dudaklarım daha dolgun olsaydı!”

Her insanın içten içe görünüşüyle ilgili ufak da keşkeleri vardır. Aslında herkes bu keşkeleri gidermek için ufak tefek operasyonlar yaptırmayı göze alsa da etraftaki kötü örneklerden korkuyor.

“Keşke dudaklarım daha dolgun olsaydı!”

Oysaki 60’lı yılların en ünlü starları Türkan Şoray, Filiz Akın, Emel Sayın bile daha o dönemlerde estetik operasyon geçirmiş. İyi örnekleri unutup uzman doktorların elinden çıkmadığı için kötü olan örneklere bakılıyor.

Eğer dudaklarınızla ilgili keşkeleriniz varsa…

-Dudaklarınız ince bir görünüme sahipse ve güldüğünüzde kayboluyorsa

-Yaşlandıkça dudağınız inceliyorsa

-Kendinizi dudağınız hakkında rahatsız hissediyorsanız

-İnce dudaklarınız yüzünüze sinirli ve gergin bir ifade veriyorsa

-Hiç çekinmeden uzman bir doktora gidin ve estetik cerrahinin size sunduğu mucizelerden faydalanın.

Dolgun ve biçimli dudaklara nasıl sahip olunur?

Dudak dolgusu yöntemiyle… Kullanılan dolgu maddesi kolajenden elde edilen yumuşak jölemsi malzemedir. Dolgunun kullanım yerine ve şekline göre birkaç çeşidi var. Biz bunları kalıcı ve kalıcı olmayan şekilde iki ana çeşide ayırıyoruz. Kalıcı dolgular geri dönüşümü olmadığı için güvenli çok güvenli değildir. Bu yüzden de çok gerek duyulmadıkça kullanılmamaktadır.

Kalıcı olmayan dudak dolgusunda ise sağlık kuruluşları tarafından onaylı kalıcılığı 6 ay ile 2 yıl arasında değişen son derece güvenilir olan maddeleri tercih etmekteyiz. Kullandığımız dolgunun kalitesi, yaptığımız işin kalitesini de artırmakta dolayısıyla yapılan işlemlerde doğal ve güzel görüntüyü yakalayabiliyoruz. Ayrıca istenilen doğal görüntüyü elde etmek için gereken diğer faktörler ise doktorun kullandığı teknik, kullanılan ekipmanın yeterli olmasıdır. Bunların herhangi birinin eksik olması, dolguda oluşabilecek kötü senaryoları doğurmaktadır.

Dudağınızın yeni şekline nasıl karar verilir?

Nasıl şekil verildiğini kısaca açıklamak gerekirse, dudağın çizgisi ve kalınlığı belirli olduğu için bu bölgelerin herhangi bir şekilde artırılması mümkün değildir. Bu yüzden işlemin amacı mevcut dudağa en az noktaya, düşük miktardaki dolguların doğru yerleştirilerek hacim kazandırmaktır. Bunu da en iyi şekilde yapabilmek için doğru analiz ve yöntemler kullanıyoruz.

Sonuç olarak bizim hedefimiz size en uygun ve sizi en güzel yapacak dudak yapısını size sunabilmek. Bunun için de doğal dudak hatlarınız çerçevesinde dudağa en uygun dolgu miktarını uyguluyoruz.

Siz de yumuşak ve güzel bir yüze ve sıcacık bir gülümsemeye kavuşmak ister misiniz?

Sevgiyle kalın.

Op.Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler