HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roche’tan sağlık profesyonellerine özel online platform: Medikaynak

Roche, sağlık profesyonellerinin klinik pratiklerine destek olmak amacıyla geliştirdiği online medikal bilgi platformu Medikaynak üzerinden hesaplama araçlarından güncel literatüre, etkinlik ve kongre bilgilerinden online eğitimlere pek çok veri sunarak hekimlerin ve eczacıların en temel ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Dünyanın önde gelen biyoteknoloji şirketlerinden biri olan Roche, geliştirdiği Medikaynak adlı online platform aracılığıyla sağlık profesyonellerinin en önemli ihtiyaçları olan medikal bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişebilmelerini sağlıyor.

Halihazırda 4000 kayıtlı hekim ve eczacının aktif olarak kullandığı Medikaynak, sağlık profesyonellerinin bilimsel araştırma ve klinik pratiklerine yardımcı olacak birçok kapsamlı içerik ve servisi sürekli güncelleyerek hizmete sunuyor.

Klinik Pratiğine Destek

Sağlık profesyonelleri için hazırlanan medikal haberlerle birlikte, Türkiye’nin en güvenilir ilaç bilgi bankası olan RxMedia Pharma içeriklerine de doğrudan erişim sağlayan Medikaynak, aynı zamanda farklı tedavi alanlarına yönelik olarak hekimlerin klinik pratiklerini hızlandırıp kolaylaştıracak 20’den fazla hesaplama aracını da bünyesinde barındırıyor.

Roche’un hizmet verdiği tedavi alanları dahilinde hekimler, Medikaynak üzerinden kolayca literatür talebinde bulunabiliyorlar. İlgili alanın medikal sorumlusu ile görüşmek isteyen sağlık profesyonelleri ise canlı medikal destek talebinde bulunarak, yüz yüze görüşmeyi beklemeden hızlıca toplantılarını gerçekleştirebiliyorlar.

Tıbbi Etkinlikleri Takip İmkânı

Medikaynak, sağlık profesyonellerine ayrıca yıl içerisinde gerçekleşecek kongre ve etkinlikleri tüm detaylarıyla takip edebilme fırsatı da sunuyor.

Medikal Eğitimlere Online Erişim

Tüm dünyada hızla yaygınlaşan uzaktan eğitim, fiziksel bariyerleri ortadan kaldırarak bireysel gelişimi hızlandırıyor. Medikaynak da mesleki bilgilerini güncel tutmak ve yenilemek isteyen sağlık profesyonellerine, fikir lideri hocaların anlatımlarıyla hazırlanan eğitimlere erişme imkânı sunuyor.

Medikaynak aracılığıyla Türkiye’deki sağlık profesyonellerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirten Roche Türkiye Genel Müdürü Adriano Treve medikal bilgi platformunu şöyle değerlendirdi “Bilimsel araştırmalara çok ciddi kaynak ayıran inovatif bir biyoteknoloji şirketi olarak sağlık profesyonellerinin en yeni ve güncel tıbbi bilgilere erişebilmesini sağlamayı en önemli sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Medikaynak, bu vizyonumuzu ifade ediyor. Bu platformun en önemli artılarından biri de coğrafi olarak erişimi zor yerlerdeki sağlık profesyonellerine erişmemize imkân vererek onların en yeni bilgilere ulaşmasını sağlaması. Ayda ortalama 60 güncel haber girişi yapıyoruz. Ayrıca tıbbi bir makalenin tamamını okumak isteyenlerin taleplerine de Medikaynak üzerinden yanıt veriyor ve tüm makaleyi onlarla paylaşıyoruz.”

Medikaynak’ın tüm içerik ve servislerine erişmek için platforma üye olmak yeterli.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler