HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ultrason dalgalarıyla kırışıklıklardan kurtulmak mümkün

Kırışıklıklardan kurtulmaya yardımcı olan Ultherapy yöntemi,ultrason dalgaları sayesinde çalışan mekanizmasıyla ameliyatsız gençleşme imkanı sağlıyor.

Ultrason dalgaları sayesinde çalışan mekanizmasıyla ameliyatsız gençleşme ve kırışıklardan kurtulma imkanı sağlayan Ultherapy yöntemi hakkında konuşan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur,‘'Ultherapy, ultrason dalgalarıyla cildin derin katmanlarına kadar ulaşıp, sıkılaştıran; kaş, boyun ve çene bölgesi başta olmak üzere tüm yüze uygulanabilen, ameliyatsız yüz yenileme ve sıklaştırma yöntemidir'' dedi.

Zaman içinde cilt dokularında meydana gelen gevşeme, sarkma ve form kaybı gibi kusurların cildin derin tabakalarında bulunan yumuşak dokuların toparlanmasıyla düzeltilebileceğini belirten Cihantimur, ‘' Ulthera, yeni bir ameliyatsız yüz germe uygulamasıdır ve FDA onaylı bir prosedürdür. Ultrason dalgaları kesi izi olmadan derin katmanlara ulaşır, kolejen üretimini tetikler ve hedeflenen lifting etkisini oluşturmaya fayda sağlar'' ifadelerinde bulundu.

ULTHERAPY UYGULAMASINDA ACI VE KESİ YOK

Acısız, kesi işlemi olmadan yapılan Ultherapy uygulamasının, sorunlu bölgeye cihazın değdirilerek, monitörde cilt alt dokusunun görüntülenmesiyle başladığını söyleyen Cihantimur, " Ancak ameliyatla ve kesi yapılarak ulaşılabilecek alanları görebilmemize olanak sağlayan monitör sayesinde en derin yumuşak dokulara kadar görüntü alınır. Uygulama başlığı termal ısının derin cilt altı dokusuna ulaşmasını sağlayarak, kolajen üretimini tetikler ve lifting etkisi açığa çıkarılır” diye konuştu.

ÖZELLİKLE BOYUN VE YÜZDE ÇOK ETKİLİ

‘'Tüm yüz bölgesindeki genel sarkma ve kırışıklık tedavisinde kullandığımız Ultherapy, özellikle boyun ve gıdık gölgesindeki sarkmalarda, üst göz kapağı düşüklüğünde, alın bölgesi kırışıklığında, yanaklardaki form kaybında, düşük kaş, dekolte bölgesindeki kırışıklar, çene bölgesi çizgisi gibi sorunlu alanlara uygulanabiliyor” diyen Cihantimur bu uygulamayla doğal ve fark edilebilir sonuçlara ulaşılabildiğinin altını çizdi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler