HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler ve dudak dolgusu tercihleri

Dudaklar yüzde genç ya da yaşlı bir ifade oluşturmayı başaran organlarımızdandır.

Ünlüler ve dudak dolgusu tercihleri

Günümüzde ise yaşlı görünüme sebebiyet veren dudakları gençleştirmek veya ince dudakları kalınlaştırmak için kullanılan dolgu malzemesiyle yapılan dudak dolgusu plastik cerrahide adeta bir çığır açılmıştır.

Oldukça kısa bir sürede uygulanabilen, insan sağlığına zararı bulunmayan ve etkilerini hemen gösteren dolgu uygulamalarının popüler olması da özellikle ünlü yıldızlar arasında başlayan en trend dudak tarzlarını ortaya çıkarmıştır.

Jeniffer Lopez– Klasik dudak dolgusu varolan şekli değiştirmekten ziyade, dudaklara eski hacmini kazandırmayı amaçlar. Sağladığı doğal volüm ile doğal bir görüntü verir.

Adriana Lima – Angelina Jolie’nin burun estetiği ve öncüsü olduğu Gül dudak stili Adriana Lima’yla devam etti. Bu stilin klasik tarzdan farkı dolgunluğun daha fazla olmasıdır.

Drew Barrymore - Kelebek tarzi dudaklara örnek olarak Drew Barrymore, Talyor Swift gibi isimleri verebilirim. Kelebek dudaklar yapı olarak genç görünümlüdür ve dudak uçlarının yukarı kıvrık olduğu yay görünümüne sahip olmaya oldukça elverişlidir.

Natalie Portman – Natalie Portman Damla dudak yapısına sahip olan ünlülerden. Bu dudak şekli Drew Berrymore dudaklarının tersi sayılabilir. Alt dudak üst dudağa gore daha dolgundur.

Alessandra Ambrosio – Bu dudaklar Angelic adıyla da bilinen Melek Kanadı stili dudaklardır. Üst dudak düz şekilli ve küçüktür.

Rihanna – Ünlü güzellerin en sevdiği dudak stillerinden biri olan Hollywood stilinde, hem alt dudak hem de üst dudak oldukça dolgun olur.

Sizin dudak dolgusu tercihiniz ne olurdu? Hollywood mu, damla mı, melek kanadı mı, klasik mi, kelebek mi yoksa gül mü?
Gördüğünüz gibi çok seçeneğiniz var…

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler