HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaz aylarında da estetik olabilirsiniz

Çalışanlar ve okuyanlar için kış ayları estetik operasyon geçirmek için uygun olmayabiliyor. Estetik operasyon geçirmek için yaz tatillerini beklemek durumunda kalabiliyorlar.

Yaz aylarında da estetik olabilirsiniz

Yaz aylarının estetik operasyon geçirmek için uygun olmadığı düşüncesi ile tereddüt edenlerin endişelenmesini gerektirecek bir durum yok. Yaz aylarında da rahatlıkla istenilen her türlü operasyon yaptırılabilir.

Doğru seçilmiş bir hastane ve alanında uzman bir estetik cerrah tarafından yapılan operasyonlar ile herhangi bir sorun yaşanmadan estetik sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Günümüzde yapılan estetik operasyonlar oldukça konforlu ortamlarda gerçekleştirilmektedir. İsterseniz estetik ameliyatınızı kendiniz için dinlenme amaçlı yapılan kısa bir tatile çevirebilirsiniz.

Güneş ışıklarına maruz kalmamak yeterli

Yaz aylarında yapılan estetik operasyonlarda sadece güneş ışıklarına maruz kalmamak çok büyük bir önem taşır. Özellikle burun estetiği operasyonundan sonra yüzü güneş ışıklarından korumak burun üzerindeki renk değişimlerini engellemek için yeterlidir. Kapalı teknik ile yapılan burun estetiği operasyonlarında burnun dış kısmına dikiş açılmadığı için yara izi de oluşmaz. Bunun için ilk bir iki hafta güneş ışıklarının dik geldiği saatlerde dışarı çıkmamak gerekir. Bunun dışındaki saatlerde ise güneşten koruyucu krem sürmek ve şapka takmak yeterli olacaktır.

Göğüs büyütme estetiğinde ise dikişler genellikle meme altına gizlendiği için bikini bölgesinin içerisinde kalır. Estetik yöntemler ile atılan dikişler günümüzde çok ince bir çizgi halindedir. Sağlıklı beslenme ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile dikişlerin iyileşmesini hızlandırmanız da mümkün.

Bölgesel incelme için kullanılan liposuction tekniklerinde de en çok bir iki dikişlik kesiler açılır. Açılan kesiler de yine kolay görünmeyecek noktalara gizlenir. Özellikle lazer destekli liposuction tekniklerinde iyileşme süreci çok hızlanmış durumdadır.

Kısacası estetik açıdan problemleriniz var ve tedavi olmak için sadece yaz ayları sizin için uygun ise boş yere tereddüt etmemelisiniz. Ayrıca estetik operasyon için ameliyatsız operasyonlardan da faydalanabilirsiniz. Burun ve meme estetiğinde dolgu enjeksiyonu yöntemi de başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

Unutmayın estetik operasyon ile güzelleşmek için cerrahınızı ve hastanenizi çok doğru seçmelisiniz. Size estetik ameliyat ile birlikte ihtiyacınız olan konforu da sunmasına özen göstermelisiniz.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler