HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bunların durumu rezalet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'daki mitingde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde konuştu. Muharrem İnce'ye gönderme yapan Erdoğan, 'İnce, sayın İnce, sen Konya'yı bilir misin? Bay Kemal bilir mi? Niye bilsin ki, ihtiyaçları var mı?' dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Konya'ya son 16 yılda şu yatırıma bak, Bay Kemal, İnce, şu yatırıma bak. Son 16 yılda Konya'ya 47 katrilyon yatırım yaptık. Ah ah, bay Kemal. Senin genel müdür olduğun hastaneler müflis haldeyken sen diyordun ki, 'Ben ne yapayım? Hükümet'. İşte bak, biz her şeyimizle buradayız. Sen bu işlerden anlamazsın, senin adayın da anlamaz.

'GEL BAKALIM MUHARREM'

O ne diyor? 'Muharrem gel bakalım, Muharrem' diyor. Seçim beyannamesini genel başkan açıklıyor. Bunların durumu rezalet.

Bay Kemal'in adayı biz bu işlerle uğraşmayız diyor. O zaman niye aday oldun? Biliyorlar, nasıl olsa yaparsa AK Parti yapar. Kazanmayacaklarını da biliyorlar. Konyalı bunlara prim, icazet verir mi?

"YETMİYOR BAY KEMAL, İNCE YETMİYOR"

Yetmiyor yetmiyor bay Kemal, İnce yetmiyor. Biz sayın İnce de rahat gitsin diye, Körfez'e köprü yaptık. Bir de teşekkür et ya.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler