HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polislere müjde: Maaşlarda yüzde yirmi artış yapacağız

Bu akşamki iftar programında polislerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim bildirgesinde yer alan ek göstergelerin 3600'e çıkarılacağı müjdesini hatırlattı. Erdoğan, üniversite mezunu polislere de "Emekli maaşlarınızı yüzde 20 oranında artıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polislere müjde: Maaşlarda yüzde yirmi artış yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Polis Teşkilatı ile iftar' programında Emniyet teşkilatı ile bir araya geldi. İftar sonrası Polis Teşkilatı mensuplarına seslenen Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Güçlü bir emniyet teşkilatı ülkemiz için bir tercih değil, zorunluluktur. Çünkü Türkiye, güvenlik tehditleri bakımından son derece zorlu bir coğrafyada bulunuyor.

  • Bir daha aranızda FETÖ gibi ihanet çetelerinin türemesine izin vermeyeceğinize inanıyorum.

  • Yaşadığımız ihanetin ve acının büyüklüğüne rağmen asla duygularımızı aklımızın önüne geçirmedik.

TEHDİTLERLE EN ÖN CEPHEDE MÜCADELE YÜRÜTÜYORUZ

  • Terörden düzensiz göçe, uyuşturucu ticaretinden insan kaçakçılığına kadar küresel güvenliği etkileyen pek çok sorunla doğrudan yüzleşiyoruz. Ülkemiz yanında bölgemizin güvenlik, huzuruna tehdit oluşturan bu problemlerle en ön cephede mücadele yürütüyoruz.

ASKERİ, İSTİHBARİ VE GÜVENLİK AÇISINDAN GÜÇLÜ OLMAK ŞARTTIR

  • Sadece coğrafi olarak değil aynı zamanda stratejik bakımdan da küresel güç mücadelelerinin kavşağında olan bir ülkenin, askeri, istihbari ve güvenlik açısından güçlü olması şarttır. Bu alanların herhangi birinde yaşanacak bir eksiklik, ihmal ve sorunun devletimize ve milletimize çok ağır maliyetleri olacaktır.

ÜNİVERSİTE MAZUNU POLİSLERİN EMEKLİLİK MAAŞINA ZAM

  • Yeni dönemde polislerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkartıyoruz.

  • Yüksek Öğrenim mezunu polis memurlarımızın emekli olduklarında alacakları maaşlarda yüzde 20 artışa gidiyoruz.

SEÇİM GÜVENLİĞİ SİZLERE EMANET

  • Seçim güvenliğinin sağlanması noktasında en büyük görev siz polislerimize düşüyor. Oradaki bütün oyların adeta namusu size aittir. Ben size inanıyorum.

  • Hiç kimsenin, milletimizin helal lokmasına musallat olmasına izin vermedik. İnşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmayı sürdüreceğiz. Ülkemizi büyütürken, ekonomimizi güçlendirirken herkesin bundan hak ettiği payı almasını sağlayacağız.

  • Önümüzdeki 28 gün başta emniyet teşkilatımız olmak üzere, devletimizin ilgili birimleri için zorlu ve yorucu bir dönem olacaktır. Seçim sürecini dinamitlemek için şer odakları hiç boş durmayacaktır. Türk demokrasisine leke çalmak amacıyla birileri muhakkak akla hayale gelmedik yöntemlere, iftiralara başvuracak. Devletimizin tüm kurumlarının sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirerek, bu süreci inşallah alnımızın akıyla atlatacağımıza inanıyorum.

En Çok Aranan Haberler