HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'ın 'fırın' çıkışına İnce'den sert yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye'de bundan 15 sene evvel acaba evlerde fırın, buzdolabı bulabiliyor muyduk?" çıkışına Muharrem İnce'den çok sert yanıt geldi: Konuştuklarına bakın. Türkiye'yi bu ruh hali yönetemez, yönetmemeli.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,FOX TV'de 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programına konuk oldu.

İnce'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları;

Fırın ve buzdolabı medeniyet göstergesiymiş. Bu nasıl kafa! Anlamak mümkün değil. Konuştuklarına bakın. Türkiye'yi bu ruh hali yönetemez, yönetmemeli. Yorgun olduğu belli. Hala diyor 'Tatar böreği nerede dedim?' Görüntülerini izletiyorum hala yalanlıyor.

SOĞAN FİYATLARINDAKİ ARTIŞ

Soğan lobisi vardır ondan olmuştur. Bakın ne hale düştük. Dolardan daha değerli olduk. Üretmiyoer, üretmeyen bir Türkiye var. Tüketim toplumu bir Türkiye var. 16 yıllık politika bu. Bu Türkiye'yi batırır.

FIRIN POLEMİĞİ

Fırın ve buzdolabı medeniyet göstergesiymiş. Bu nasıl kafa! Anlamak mümkün değil. Konuştuklarına bakın. Türkiye'yi bu ruh hali yönetemez, yönetmemeli. Yorgun olduğu belli. Hala diyor 'Tatar böreği nerede dedim?' Görüntülerini izletiyorum hala yalanlıyor. Erdoğan'ın ruh hali iyi değil. Bunları söylüyorsa bir kişi bunun doktora gitmesi lazım. Bunu söyleyenin doktora gitmesi lazım.

'BU SORULAR ERDOĞAN'A HİZMET VERİR'

Erdoğan'a sorulan o sorular Erdoğan'ı üzmez, Erdoğan'a destek verir. Bu sorular son 3 gün kala imaj düzeltme çabası olmuş. 'Vay be diktatör değil bu her soru sorulabiliyormuş' demek bu. Ona hizmet eder. Kurgu demek hakszılkık olur ama bu soruların sorulması Erdoğan'a hizmet eder. Seçime 3 gün kala neden soruluyor bu sorular? Hiçbirine cevap vermiyor. Atanamayan öğretmen yok diyor. İnsaf!

CHP’DEN İSTİFA EDECEK Mİ?

Hayır, sadece CHP’lilerden oluşan bir kabine kurmayacağım.

'ÖZAL'A NE KADAR HAKSIZLIK ETMİŞİZ'

Fırının buzdolabının olmadığı bir hayat dünyasında yaşıyor. 2002’de ilk geldiğinde vekillere lojmanda oturmasın dedi. Kendisi subay evlerinde oturdu. Sonra Çankaya Köşkü’nü bile beğenmedi. Saray’ın bahçesinde bıldırcınlardan besleniyor. Abartmıyorum. Gerçek bunlar. Özal’a ne kadar haksızlık etmişiz. Bunun yaptığı tam bir sonradan görmelik.

ERDOĞAN’A BİSİKLET YANITI

E sınıfı ehliyetim var. Şoför çocuğuyum ben. Traktör de kullandım otobüs de kullandım.. Kimseye haksızlık yapmayan bir cumhurbaşkanı olacağım. Bisiklete de binerim. Doğal bir insanım ben. Siyaset insana dokunma sanatıdır. Erdoğan artık dokunamıyor. Bu toprağın insanıyım ben. Zeybek de bilirim kemençe de bilirim Alevi deyişleri de bilirim

SEÇİLİRSE İLK 100 GÜNDE NELER YAPACAĞINI AÇIKLADI

OHAL kalkacak. Yargınızı düzeltemezseniz ekonominizi düzeltemezsiniz. Polisiye tedbirlerle demokrasi olmaz. Yargı ve ekonomi önceliğimiz olacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler