HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lindsay Lohan sosyal medyayı salladı

Lindsay Lohan iç çamaşırlarıyla denize girince bir anda gündeme oturdu. Sosyal medyada ve magazin basınında oldukça konuşulan Lindsay Lohan Mykonos Adası'nda görüntülendi.

Lindsay Lohan sosyal medyayı salladı

Skandallarıyla magazin basınının gündeminden hiç düşmeyen Hollywood yıldızı Lindsay Lohan bu kez yaptığı tatille gündeme geldi. Beyaz dantelli iç çamaşırıyla denize giren Lindsay Lohan Mykonos Adası'nda görüntülendi. Türkiye'de tatil yaptıktan sonra Yunanistan'ın Mykonos adasına giden Lindsay Lohan iç çamaşırıyla denize girince yine gündemin baş köşesine oturdu. Plaj kostümüyle şaşkınlık yaratan ünlü yıldız, bakışlara aldırmadan denizin tadını çıkardı.

LINDSAY LOHAN'IN O FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Lohan, 2 Temmuz 1986 tarihinde doğmuş ve çocukluğunu New York'da geçirmiştir. Lohan'ın ailesinin karmaşık bir geçmişi vardır. 1985 yılında ayrılıp yeniden bir araya gelmiştir. Annesi ve babası, 2005 yılında yine ayrılmış ve 2007 yılında boşanma ile evliliklerini sonuçlandırmıştır. Lohan kendine yeni bir hayat seçerek iş hayatına başladı.Henüz üç yaşındayken çocuk modelliği yapmaya başladı. 1998'de gösterime giren film iyi bir gişe başarısı sağladı, ve Lohan'ın oyunculuğu sinema eleştirmenlerince beğenildi. 2000 ve 2002 yıllarında Life-Size ve Get a Clue adlı iki televizyon filminde rol aldı. Son zamanlarda magazin basınında adından neredeyse her gün söz edilmektedir.Lohan, modellik kariyerine 3 yaşında Ford Model Ajansı'na kaydolarak başladı.60 dan fazla reklam filminde yer aldı. Onu çekici ve farklı kılan en büyük özelliği çilleri ve kızıl saçlarıydı. Kızıl saçları sayesinde küçük yaşta Abercrombie Kids, ve Calvin Klein gibi büyük markaların yüzü oldu. En büyük çıkışlarından birini 1998 yılında yani henüz 12 yaşındayken oynadığı The Parent Trap filminde ikiz kızkardeşleri canlandırarak yaptı.

Sonradan,ikinci ismi olan Dee'yi Morgan olarak değiştirmiştir. Pop Müziğin sevilen isimlerindendir.2003 yılına kadar sessizliğini koruyan Lohan,o sene Freaky Friday adlı filmde 160 milyon $ gibi iyi bir gişe başarısı yakaladı.O zamanlar "Aaron Carter" adlı ünlü müzisyeni birlikte olduğu Hilary Duff'ın elinden 2003 yılının sonlarına doğru almasının ardından,Lindsay ve Hilary arasında bitmez bir savaş başladı.Lindsay, Aaron ve Hilary üçlüsü o senenin en çok konuşulan isimleri oldular. 2004 yılında babasının hapise girmesiyle hayatına yeni bir sayfa açan Lindsay, "That's 70's Show"'un karizmatik sunucusu Wilmer Valderrama ile anıldı.2004'te başarısını Mean Girls ve Confessions of a Teenage Drama Queen ile sürdürdü. Lindsay'in en son 2005 yılında oynadığı Disney filmi Herbie: Fully Loaded dır.Aynı sene anne ve babasının boşanmasının ardından zor bir dönemden geçirerek blumia hastalığına yakalandı ve 10 kilo verdi,plastik bebek üreticisi olan Mattel'dan oyuncak bebeği piyasaya sürüldü. Vanity Fair dergisine verdiği röportajda sonradan inkar etse de kısa bir dönem uyuşturucu kullandığını söyleyerek ilgi odağı oldu.2005 yılından itibaren onu ünlü yapan Disney filmlerinde oynamayacağını belirterek başta Speak olmak üzere 2 albüm çıkardı.

Albüm yapma fikri, Tommy Mottola'dan çıktı. Mottola, Lindsay'in Freaky Friday de şarkı söyleyip gitar çaldığı sahnelerden çok etkilendiğini söyleyerek ona teklifi kabul ettirdi.Speak albümü Billboard 200 listesine 4. numaradan girdi. İlk single "Rumors",MTV Video Music Awards'da "En İyi Pop Single" ödülünü kazandı.2005 yılının sonlarında 2. albümü A Little More Personal (RAW) listelere 20. numaradan girdi. İlk single ise Linday'in babasına adadığı Dauther To Father oldu.Klipte Lindsay'in 1994 doğumlu kardeşi Aliana da rol aldı. Lindsay bu konuyla ilgili son olarak yeni albümün 2007 yazında geleceğini duyurdu.

2009 Yılında Kate Moss ve Johnny Depp’in 90’larda çekilmiş fotoğrafları Lindsay Lohan tarafından tekrarlandı.Dergide Lohan’ın ve arkadaşlarının 18 adet fotoğrafı yayınlandı. Petey Wright adlı erkek modelle görüntülenen Lohan’a bazı karelerde Madonna’nın dansçısı Sofia Boutelia da katılıyor.2010 yılında Machete filmine aday gösterilen Lohan, Machete"nin senaryosunu Lindsay Lohan'a da gönderdiğini belirten Rodriguez, güzel yıldızı filminde görmeyi çok arzu ettiğini söyledi, ve Lohan çok geçmeden teklifi kabul etti. Lindsay Lohan, uyuşturucu alıp araba kullandığı için hakkında tutuklama kararı alınmıştı ve 90 gün hapis cezası almıştı. Fakat sonradan cezası 13 güne düşürülen Lohan geri kalan günlerini rehabilitasyon yaparak bitirmişti. Ancak kanında uyuşturucu tespit edilmesi nedeniyle tekrar hapis cezasına çarptırıldı.Hapse girmeden önce tam 300 bin dolar ödeyerek tekrar özgürlüğe kavuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler