Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

20:16

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a sert sözler! "Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yüklenerek "Ekrem İmamoğlu hapis cezası haberini aldığında Saraçhane’ye ilk koşan bizdik. Mansur Yavaş’ın 2019'da aday olması engellendiğinde yanında biz olduk. Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk" dedi.

19:11

Ziraat Türkiye Kupası'nda program açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri belli oldu.

19:10

Nisan ayında fiyatlarda değişiklik olacak mı? Bakan Bayraktar'dan elektrik ve doğal gaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ifade ederek nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını aktardı.

19:10

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta programı açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak maçların fikstürü belli oldu.

19:03

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye flaş çağrı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

18:30

Emeklilerin banka promosyonlarında yeni gelişme! SGK anlaşma yapılan bankaları duyurdu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçtiğimiz günlerde emeklilerin banka promosyonlarının 8 bin ila 12 bin lira, ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağını açıklamıştı. SGK tarafından yapılan yeni açıklamada anlaşma yapılan bankalar belli oldu.

18:12

Beşiktaş'taki kötü gidiş hazırlık maçında da sürdü!

Beşiktaş, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

17:59

Sokak ortasında kurşun yağdırdı, vahşetin nedeni bakın ne çıktı

Beyoğlu'nda Mustafa S., yıllar önce marketinde çalışırken kendisine sürekli mobbing uygulayıp, aşağıladığını iddia ettiği eski patronu Salih Aka'yı (66) pazar tezgahının başında kurşunlayarak öldürdü. Saldırı sırasında yüzünü kapüşonla saklayan saldırgan, izini kaybettirmek için giysilerinin bazılarını çöp konteynerine attı. Saldırı anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

16:59

Başkan adayından akılalmaz iddia! 'Miting saati satıldı' dedi...

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

16:55

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Fenerbahçe maçının skorunu tahmin etti!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin ligdeki durumuyla ilgili konuşarak Galatasaray maçının skoru hakkında tahminde bulundu.

16:53

Belediye Başkanı'ndan seçmene yumruk

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Antalya Serik'te akılalmaz bir olay yaşandı. Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan'a esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş oy vermeyeceğini söyledi. Gerekçe olarak da kızının haksız yere işten atılmasını gösterdi. Aputkan, bu sözlerin ardından 70 yaşındaki vatandaşa sinirlenerek üzerine yürüdü ve yumruk attı. O anlar ise kameralar tarafından kayıt altına alındı.

16:39

Fenerbahçe'de Dusan Tadic defteri kapanıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Lig sonunda takıma veda etmeye hazırlanan 35 yaşındaki oyuncu hakkında flaş bir transfer açıklaması geldi.

16:35

Taciz iddiasıyla dövüldü, gerçek bambaşka çıktı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde M.Ö. (32), bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla öldüresiye dövüldü. Gözaltına alındıktan sonra ifade veren M.Ö. ile ilgili gerçek emniyette ortaya çıktı. Şahsın taciz için değil gasp için darp edildiği öğrenildi. İşte ilginç olayın detayları...

16:26

Milli takım kampında oruç tutma yasağı!

Fransa Futbol Federasyonunun (FFF) milli takımdaki futbolculara oruç tutma yasağı koyması nedeniyle Mahamadou Diawara'nın kamptan ayrıldığı bildirildi.

16:22

Süper Kupa maçı öncesi sürpriz gelişme!

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi yabancı hakem ihtimali her geçen gün artıyor. İki takımın da ortak talebi olan yabancı hakem konusu TFF tarafından masaya yatırıldı.

15:50

Genç kızı AVM önünde tekme tokat dövdüler, sebebi 'pes' dedirtti!

Diyarbakır'da bir grup kız çocuğu, AVM önünde bir genç kızı tekme tokat dövdü. Çevredekilerin araya girmesiyle genç kız kurtulurken, saldırı anları cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Saldırının nedeni ise 'pes' dedirtti.

15:42

ABD büyüme verileri beklentilerin üzerinde!

Küresel piyasaların takip ettiği ABD büyüme verileri açıklandı.

15:36

Merkez Bankası'ndan önemli karar

Son dakika haberi... Merkez Bankası olağanüstü genel kurul toplantısında karar alındı. TCMB'nin genel kurulu toplantıları 2019'dan önce olduğu gibi her yıl nisanda yapılacak.

15:30

Merkez Bankası rezervlerinde gerileme

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) toplam rezervleri, 22 Mart haftasında bir önceki haftaya göre 4 milyar 53 milyon dolar azalışla 123 milyar 844 milyon dolara geriledi.

15:27

Ancelotti'den milli takımdaki Arda Güler'e özel telefon!

Kariyerine Real Madrid'de devam eden milli yıldız Arda Güler, A Milli Takım'ın son oynadığı Avusturya mücadelesine ilk 11'de başlarken karşılaşmanın oynanmasının ardından Ancelotti'den yıldız isme bir telefon geldi. İşte detaylar...

15:06

1 Nisan için 'tatil' kararı! Bakanlık duyurdu

1 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

14:56

Mehmet Büyükekşi'nin istifası için tarih verdi!

Son dönemde ülke futbolunda yaşanan krizler sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi için üst üste istifa çağrıları yapılırken Büyükekşi'nin istifa edeceği yönünde dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

14:52

KKM'de düşüş durma noktasına geldi

BDDK verileri açıkladı. Kur korumalı mevduatlarda düşüş ivmesi 22 Mart haftasında durma noktasına geldi.

14:30

İşte Ronaldo'nun yeni arabası! Fiyatı...

Suudi Arabistan'da top koşturan Cristiano Ronaldo'nun lüks araç tutkusu bilinirken, Portekizli yıldız pahalı oyuncaklarına bir yenisini ekledi. İşte detaylar...

14:13

Erdoğan'dan açıklama geldi! Temmuz ayını işaret etti

Seçimlere günler kala milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zamdaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına ilişkin açıklama geldi. Erdoğan, "Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız" diyerek seyyanen zam iddialarına son noktayı koydu.

14:09

Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz kararı sonrası açıklama: Dikkat çeken kredi detayı!

Merkez Bankası geçtiğimiz hafta beklentilerin aksine sürpriz bir karar alarak politika faizini yüzde 50'ye yükseltmişti. Bankada Para Politikaları Kurulu özet metni geldi. İşte ayrıntılar....

13:56

Yangın çıkan iş yerinde elleri bağlanmış erkek cesedi bulundu! Kan donduran detay

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Ekipler, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu tespit etti. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı düşünülen olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

13:55

Milyonlarca ev ve iş yeri sahibini ilgilendiriyor! Bunu yapmazsanız cezası var!

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Geçen yıl elde edilen kazançlara ilişkin yıllık gelir vergisi beyanname verme döneminde son günler yaklaştı. Beyannamelerini vermeyenler için cezai işlem uygulanacak. Beyanname için son gün 1 Nisan 2024.

13:41

İlk 6 ay ve 1 yılda yapacağı projeleri açıkladı

Seçimlere 3 gün kala İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçilmesi halinde ilk a6 ayda ve ilk 1 yılda yapacağı projeleri anlattı. İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuşan Kurum "6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. İstanbul gerçek belediyeciliği görecek." dedi.

13:22

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne 4 saatlik videolu yanıt

İsmailağa Cemaati, "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yle bir bağlarının kalmadığını ve açıklamalarının kendileri için bağlayıcı olmadığını açıkladı. Söz konusu açıklamaya Cübbeli Ahmet'ten ise yanıt geldi. Yaklaşık 4 saatlik bir video paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Tarikat Hasan Efendi'nin tarikatı değildir ki beni ihraç etsin. Mürit müridi nasıl ihraç edecek?" ifadelerini kullandı. İsmailağa, Cübbeli Ahmet'in yalan ve iftiralarla cemaati bölmeye çalıştığını iddia etmişti..

13:19

O görüntüleri gündeme damga vurmuştu! Açıklama geldi

Sosyal medyada 'Hz. Meryem' olduğu iddia edilen kişinin görüntüleri yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştu. Şeyhliğini ilan ettiği iddia edilen o kişi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

13:18

Bu zamana kadar ki en ilginç anket! Kurum'un yerine Erdoğan aday olsa kime oy verirdiniz? Son ankette İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark belli oldu

Türkiye nefesini tuttu adım adım seçime gidiyor. Sandıkların seçmenlerin önüne koyulmasına 4 gün kaldı. Anket firmaları da son çalışmalarını yayınlamaya başladı. Gazeteci İsmail Saymaz Metropol'ün son çalışmasını köşesine taşıdı. İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark dikkat çekti. Bir başka göze çarpan çalışma ise 'Kurum'un yerine Erdoğan aday olsaydı kime oy verirsiniz?' sorusu oldu. İşte sonuçlar...

13:10

Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi!

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

13:07

Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası olay oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.

12:25

Türkiye'nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11 arttı

Türkiye'nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı. Ham petrol ve petrol ürünlerinde en fazla ithalat, Rusya, Irak ve Kazakistan'dan yapıldı

11:51

Ali Koç'un söyledikleri ortaya çıktı! İsmail Kartal'ı 60. dakikada aramış ve...

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olayların yankıları devam ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karşılaşmanın 60. dakikasında İsmail Kartal ile yaşadıkları bir diyalogu anlattı. İşte detaylar...

11:33

Güpegündüz dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında bıçakladı

İstanbul'da sokak ortasında kan donduran olay! Başakşehir'de, 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Korkunç olayda 'amcaoğlu' detayı dikkat çekti.

11:24

SGK uzmanından kritik açıklama: 1 milyondan fazla EYT'li emekli olabilir!

Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK’lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK’lı olduğunu ifade etti. Karakaş EYT'yi kıl payı kaçıranlar için de dikkat çeken bir açıklama yaptı.

11:05

Aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu

İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022 yılında aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL olarak gerçekleşti. İş gücü maliyetinin en yüksek olduğu sektör finans ve sigorta faaliyetleri oldu.

10:59

Kızını yatağa mahkum eden sürücünün peşini bırakmıyor

İzmir'de ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice (28), motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden oldu. Eyice hakkında 4,5 yıl hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun. Gencecik insanların hayatları mahvolmasın" dedi.

10:54

Canlı yayında açıkladı: Her anket bir öncekinden daha iyi!

İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den iddialı açıklamalar geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel "İmamoğlu seçimi kazanır mı?" sorusuna yanıt verdi. Her anketin bir öncekinden daha iyi geldiğini belirten Özel, "Farkı artıracağını düşünüyorum" diye konuştu. "Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız" diyen Özel; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'yi de almaları halinde şaşırmayacağını söyledi.

10:51

Icardi'nin yeni takımını duyurdular! Şaşırtan F.Bahçe detayı...

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'da sezon sonu transfer çalışmaları da sürerken Sarı-Kırmızılı taraftarı üzecek bir haber geldi. Suudi Arabistan basınındaki habere göre, Arjantinli yıldızı Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde gözüne kestiren Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, şu anki takımı Al Hilal'e Galatasaray'ın golcüsünün alınması yönünde talimat verdi. İşte detaylar...

10:37

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

10:29

Yangın çıktı: Binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

10:25

420 gram altını çalındı! Olay anı herkesi şaşkına çevirdi! Yer Adana…

Adana’da yaşanan bir hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. 27 yaşındaki Nur Sima K. parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altınını çaldırdı. Hırsızlığı yapan kişinin ise 9 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öne sürüldü.

10:19

F.Bahçeli yıldıza kapı göründü! "Kulüp bul"

Fenerbahçe'de Miha Zajc bu sezon beklentilerin çok uzağında bir performans gösterirken Sarı-Lacivertli kurmaylar yıldız ismin kulüp bulmasını istedi. İşte detaylar

10:12

Ekonomiye güven martta arttı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre ekonomik güven endeksi şubat ayında 99,0 iken, mart ayında yüzde 1,0 oranında artarak 100,0 değerini aldı.

10:08

Beşiktaş’ta hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: 1 ağır yaralı

Beşiktaş’ta hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: 1 ağır yaralı videosu ve daha binlerce Haber ile alakalı video Mynet Video'da

10:04

Cam silen genç günlük kazancını açıkladı

Birçok ilin kanayan yarası olan cam silen gençler özellikle Adana'da birçok sürücüyü rahatsız ediyor. Ekipler kimilerini yakalayıp gözaltına alıyor, kimisi de ara sokaklarda izlerini kaybettiriyor. Cam silen gençlerden biri günlük kazancının 100-200 lira olduğunu, madde kullanmadığını ve çocuklarına da ilerde bu işi yaptıracağını söyleyerek hayrete düşürdü. Vatandaşlar ise, "Topluyorlar ama sonra geri geliyorlar bizleri rahatsız ediyorlar” diyerek şikayetini dile getirdi.

09:59

Geceleri nüfusu on binleri geçiyor, seçmen sayısı ise şaşkına çeviriyor

Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti sınırlarındaki 4 mahallede 4 sandık kurulacak. Toplam 612 seçmeni bulunan semtin ilk ve en eski mahallelerinden Tuzcular, eğlence mekanları ve otellerin yoğun olduğu bir mahalle. Geceleri nüfusu on binleri geçen mahalledeki seçmen sayısı ise şaşkına çeviriyor. İşte detaylar...

09:47

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! BDDK da harekete geçti

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni gelişme yaşandı. BDDK'dan savcılığa gönderilen yazıda telefon kayıtlarında yeni inceleme istendi.

Gündem

19:01

Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçiminin "oy sayım ve döküm işlemlerinin aralıksız yapılması gerektiğini" bildirdi.

18:07

Ocak Partisi'nden seçim kararı! Turgut Altınok lehine çekildiler

Yerel seçimlere az bir süre kala hareketli günler yaşanıyor. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Yardımcı’nın adaylığını Turgut Altınok'u desteklemek için geri çektiklerini açıkladı.

17:06

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 dairesi olduğu iddiasına belgeli yanıt

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğuna ilişkin iddialara, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün, 'Turgut Altınok adına Antalya il ve ilçe sınırları içinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır' yazılı belgeyle yanıt verdi.

16:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Sandık hepimizin namusuna emanettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bursa mitinginden sonra Kocaeli mitinginde halka seslendi. 85 bin kişinin katıldığı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli iradenin tecelli aracı olarak nitelediği sandıklar hakkında, "Gönül verdiğimiz partiler farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır. Sandıklar 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.

12:54

Yargıtay Başkanı, seçimin onuncu turunda da belirlenemedi

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılmaya başlanan başkanlık seçimlerinin onuncu turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı. Adaylardan Mehmet Akarca 120, Ömer Kerkez 138 oy alırken, 9 boş oy, 71 de geçersiz oy kullanıldı. Salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle seçime 11. tur oylamayla devam edilecek.

11:05

Canlı Tuzla seçim sonuçları! Tuzlalılar yerel seçim sonuçlarını bekliyor, Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu merakla beklenen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

11:03

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

11:00

Canlı Sultanbeyli seçim sonuçları! Sultanbeyli'de yerel seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

2024 yerel seçimi geldi çattı. İstanbul seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip edilirken, Sultanbeyli seçim sonuçları da merak ediliyor. Sultanbeyli'de AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu ipi göğüsleyecek? Sultanbeyli seçim sonuçları da heyecanlı bir şekilde bekleniyor!

09:23

44 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 44 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-9' operasyonlarında 434 şüphelinin yakalandığını ve 1 ton 43 kilo uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Ekonomi

10:06

Dolarda yükseliş devam ediyor: Tarihi zirvesine yaklaştı (28 Mart Perşembe dolar ne kadar oldu?)

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü yüzde 0,3 artışla 32,2729'dan tamamladı.

10:01

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,65 yükselişle 8.863,66 puandan başladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,59 ve holding endeksi yüzde 0,18 artış kaydetti.

09:22

Ödemeler bugün başlıyor: Çoğu emekli bilmiyor! Çift promosyon hakkınız olabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının zamlı promosyonunu açıklamasının ardından ödemeler bugün hesaplara geçiyor. Emekliler 8 ila 12 bin TL arasında ödeme alacak. Peki çift maaş alanlar için durum ne?

09:20

28 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mart Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 28 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mart Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

09:12

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

08:39

Yer İstanbul Havalimanı, sosyal medyada gündem oldu: Uçağa binmemeleri için para teklif ettiler!

İstanbul Havalimanı'nda havayolu şirketinin uçağın kapasitesinden çok daha fazla bilet satması sonrasında yolculara bir sonraki uçuşa binmeleri için para teklif edildi. Olay sosyal medyada gündeme geldi.

07:58

Bankalar kredi musluklarını kesti... Otomobilde rota değişti! İşte yeni dönemin detayları

Merkez Bankası'nın ilave sıkılaşma adımlarının ardından ticari ve ihtiyaç kredilerinde büyüme sınırı düşürüldü. Bankalar kredi musluklarını kısarken otomobil almak isteyen vatandaşlar ise kredi kartıyla alımlara yöneldi.

07:46

S&P, ABD'nin kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, ABD'nin kredi notunun teyit edildiği bildirildi. Açıklamada, ABD'nin uzun vadeli kredi notunun "AA+" ve kısa vadeli kredi notunun "A-1+" olarak teyit edildiği aktarıldı.

07:28

Sürpriz karar sonrası uçuşa geçmişti! Mevduat faizlerinde 'KKM' detayı! 'Faiz oranı yüzde 75'i aşabilir'

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz artışı kararı sonrası bankalar da mevduat faizi oranlarını güncelledi. Mevduat faizleri yüzde 57’ler seviyesine kadar çıktı. Döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçenlere ise bankalar daha avantajlı fırsatlar sunuyor.

Magazin

17:34

Gözaltına alındığı iddiası gündem oldu! Banu Parlak'tan açıklama: 'Düşün yakamdan'

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan açıklama yapan Parlak, iddiaları yalanlarken "Allah rızası için düşün yakamdan. Yakamdan düşün" dedi.

15:39

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

15:10

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin...

Kadir İnanır ile pek çok dizide rol alan Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'dan paylaşım geldi. Yoğun bakımda olan İnanır için Türkan Şoray "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun" dedi.

14:24

30 kilo vermişti! Son haline gelen yoruma Ata Demirer sessiz kalamadı... "Şimdi resmen yakışıklısın"

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümüne beğeni yağıyor. 30 kilo veren Ata Demirer kendisine gelen bir yoruma sessiz kalamadı.

13:50

Maneviyata yönelmişti! Yaşar Alptekin 4 katlı müstakil 'saray yavrusu'nda yok yok... Evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar

Son dönemde camide vaaz verdiği anlarla gündeme gelen oyuncu Yaşar Alptekin Aramızda Kalmasın'a evinin kapılarını açtı. Saray yavrusu evini gezdiren oyuncunun evinin detayları gündem oldu. Alptekin'in evinde evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar yer alıyor.

13:47

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

13:01

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

11:44

Demi Rose yeni yaşını kendini yakışır şekilde kutladı! Arkadaşları paylaştı

Kıvrımlarıyla tanınan Demi Rose kendine yakışır şekilde girdi. Fenomen Rose'un yaş gününde arkadaşları iddialı pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

11:31

Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlattı! "Acun Ilıcalı'ya kırgınım" diyerek itiraf etti: Paranı ziyan edeceksin

Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu milli boksörümüz olan Survivor şampiyonu Adem Kılıççı idi. Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlatarak "Acun Ilıcalı'ya kırgınım" itirafında bulundu. Survivor Adem sözleriyle gündem oldu.

Spor

19:11

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri belli oldu.

19:10

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta programı açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak maçların fikstürü belli oldu.

19:03

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye flaş çağrı! ''İki takımın hocası ve kaptanlarının bir araya gelmesi gerek''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

18:12

Beşiktaş'taki kötü gidiş hazırlık maçında da sürdü!

Beşiktaş, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

16:55

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Fenerbahçe maçının skorunu tahmin etti! ''Net olarak söylüyorum, bunu herkes bilsin!''

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin ligdeki durumuyla ilgili konuşarak Galatasaray maçının skoru hakkında tahminde bulundu.

16:39

Fenerbahçe'de Dusan Tadic defteri kapanıyor! Eski kulübünün başkanından resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Lig sonunda takıma veda etmeye hazırlanan 35 yaşındaki oyuncu hakkında flaş bir transfer açıklaması geldi.

16:26

Milli takım kampında oruç tutma yasağı! Fransız futbolcu tepki göstererek kamptan ayrıldı

Fransa Futbol Federasyonunun (FFF) milli takımdaki futbolculara oruç tutma yasağı koyması nedeniyle Mahamadou Diawara'nın kamptan ayrıldığı bildirildi.

16:22

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi sürpriz gelişme!

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi yabancı hakem ihtimali her geçen gün artıyor. İki takımın da ortak talebi olan yabancı hakem konusu TFF tarafından masaya yatırıldı.

15:37

Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyorum"

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kurdukları aile ortamıyla Süper Lig’de şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.