Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

09:54

Dolarda yükseliş devam ediyor: Yeni zirvesini gördü!

Döviz kurlarındaki yükseliş devam ederken dolar kuru yeni zirvesini gördü. Dolar fiyatları, açılış sonrasında 32,3384 TL'ye kadar çıktı ve en yüksek seviyeye ulaştı. Peki, dolar - Euro fiyatları bugün kaç lira?

09:47

Bakan duyurdu: 47 ilaç daha geri ödeme listesinde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan beklenen açıklama geldi. Bakan Işıkhan 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını duyurdu. Geri ödeme listesine alınan ilaçlardan 36'sının yerli üretim olduğunu söyledi.

09:44

AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo durduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

09:30

Tansiyonu yükseltecek hamle! Hamas'ın 3 numaralı ismi öldürüldü

ABD, İsrail’in hafta başında düzenlediği bir saldırıda Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi olan Marwan Issa’yı öldürdüğünü doğruladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Diğer üst düzey liderler muhtemelen Hamas'ın tünel ağının derinliklerinde saklanıyorlar ve adalet onlar için de gelecek. Bunu sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

09:26

Gökhan Zan'ın "ulaşamadığı" Erkan Baş sessizliğini bozdu

TİP'in Hatay'da hem CHP hem AK Parti'nin adayına tepki olarak Gökhan Zan'ı aday gösterme kararı krizle sonuçlandı. Gökhan Zan'ın adının geçtiği skandal iddialar sonrası TİP Genel Başkanı Erkan Baş ilk kez konuştu. Baş, Zan'ın montaj olduğunu öne sürdüğü ses kayıtlarındaki ifadeler dışında kendi çevresine de seçimle ilgili çarpıcı sözler söylediğini aktardı.

09:23

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıt fiyatları yine değişiyor! Motorin ve benzine zam geliyor

Son dakika: Geçtiğimiz hafta çifte zamla araç sahiplerini üzen akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Döviz kuru peş peşe rekor kırarken petrol fiyatlarında da artış yaşandı. Motorin ve benzine zam bekleniyor. Peki 19 Mart 2024 Salı güncel benzin, motorin ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

08:57

Negatif faiz politikasına son verdi

Japonya Merkez Bankası (BOJ) 8 yıldır uygulamakta olduğu negatif faiz politikasına son verdi. BOJ, bu karar ile negatif faizden çıkan son merkez bankası oldu.

08:55

Türkiye bu iki seçeneği konuşacak! "Erdoğan'ın önü açılmalı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" çıkışı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın" seslenişi de bir o kadar konuşulmuştu. MHP'den flaş bir çıkış daha geldi. Bahçeli'nin sözlerine açıklık getiren Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Erdoğan bir kez daha aday olmalı. Bunun yolu belli" deyip Türkiye'nin konuşacağı iki seçeneği gündeme getirdi.

08:42

Dev banka ay ay açıkladı: Petrol fiyatları...

Citigroup analistleri Brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.

08:18

Emekli taban aylığa yaş şartı kriteri

Emekli taban maaşı konusunda adım atılıyor. Bu kapsamda iş kanununda yapılacak yeni düzenlemeye emekli maaşları da dahil edilecek. Yeni düzenlemede fazla prim ödeyen daha fazla maaş alabilecek. Ayrıca emeklilik hakkı ve yaşı gibi olguların da sil baştan tanımlanabileceği ifade ediliyor.

08:17

Ceza belli oldu! 4 puanları siliniyor

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

08:06

Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD duyurdu

Son dakika haberi: AFAD, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 3.8 büyüklüğünde ve yerin 7.02 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını aktardı.

08:01

Hakan Fidan ‘FETÖ'nün açığa çıktığı olaydı’ diyerek ilk kez anlattı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı görevini yürüttüğü süreçte FETÖ tarafından kurulan 7 Şubat MİT kumpasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Başbakanımız Erdoğan’ın şahsi ve resmi konutunda dinleme cihazları bulduk. 7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı niyetini belli ettiği bir şeydi" diyerek o dönem yaşananları tek tek anlattı.

07:58

Aziz Yıldırım çok sinirlendi! Olaylarla ilgili konuştu, ilk sözü...

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

07:52

Yurt çamaşırhanesinde ilişkiye 8 milyonluk şantaj

İstanbul'daki bir üniversitenin yurdunda kalan iki öğrenci, çamaşırhanede cinsel ilişkiye girdi. 21 yaşındaki S.T., Söz konusu olaydan gelen 8 milyonluk şantaj telefonuyla neye uğradığını şaşırdı. Karşı tarafın avukatı, müvekkiline tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olacaklarını belirtirken; S.T. ise suçlamayı reddetti. Olayla ilgili tanıklar dinlenirken; S.T.'nin "üzerime atladın, gayet istekliydin" mesajına karşın D.Ö.'nün buna karşı çıkmadığına dair yazışmalar mahkemeye sunuldu.

07:47

Banka, sistem arızası verdi! Duyan ATM'ye koştu

38 milyon müşterisi olan bankada sistem arızası meydana geldi. Bunu duyanlar hemen ATM'lere koştu ve milyonlarca dolar çekildi. Para çekenlerin çoğunu öğrenciler oluştururken ATM önlerinde uzun kuyruklar oluştu. 6 saat içinde 25 binin üzerinde para transferinin gerçekleştirildiği belirtildi.

07:42

A Milli Takım'da şok! Cengiz ve Ferdi kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'ın başarılı isimlerinden Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İki ismin yerine kadroya Rıdvan Yılmaz ile Oğuz Aydın'ın dahil edildiği öğrenildi.

07:30

Kapalıçarşı'da işler karıştı! Altın fiyatları...

Altında hızlı artışın ana sebebi ne? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? Seçim öncesi yatırımcının talebi iyice arttı, ithalata kota uygulandığı için kuyumcular altın bulmakta zorlandı. Böyle olunca kuyumcularda makas farkı 250 liraya yükseldi. Uzmanlar kota uygulamasının piyasanın normalde dönmesi açısından 10-15 günlüğüne de olsa kaldırılması için talepte bulundu.

06:48

Banka kredi faizleri aldı başını gitti! Aylık 30 bin TL...

Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı. Aylık ödeme tutarı 30 bin TL'ye dayanırken, konut kredisinde de durum çok da farklı değil. Bankaların 10-12-15 yıllık verdiği konut kredilerinde de faiz oranları yüzde 3 seviyesine geldi.

06:22

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

23:38

Babacan'dan gizli protokol açıklaması! 'Denize düşen yılana sarılır'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan 'gizli protokole' ilişkin açıklama yaptı. "Biz protokolden birincisini biliyorduk ama ikincisini bilmiyorduk" diyen Babacan "O günkü sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" dedi.

23:26

Portekiz'de eşi benzeri görülmemiş olay! Hakem penaltı kararının gerekçesini tribünlere açıkladı

Portekiz Ligi'nde oynanan Sporting-Boavista mücadelesinin hakemi Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını tribünlere açıkladı. İşte detaylar...

22:55

Bakan Fidan orayı işaret etti: 'Artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Süleymaniye’deki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) liderliği ve onu oluşturan ekibin PKK ile olan ilişkileri, samimiyeti bizim için bir problem olmanın ötesinde artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur" açıklamasını yaptı.

22:43

Acun Ilıcalı'dan hakem Halil Umut Meler'e çağrı!

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, Trabzon'da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananların ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ilıcalı açıklamasında yaşananları 'futbol katliamı' olarak nitelendirirken, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e de acilen hakemliği bırakması yönünde bir çağrıda bulundu. İşte detaylar...

22:27

FIFA'dan Trabzonspor-F.Bahçe maçı açıklaması!

Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan çirkin olaylar FIFA'da da geniş yankı bulurken, başkan Gianni Infantino'dan olaylarla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

22:17

Fatih Portakal'dan Gökhan Zan açıklaması! 'Duyduğumda başımdan aşağı su döküldü'

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ı adaylıktan çekmesi gündem oldu. TİP, karar için bir takım iddiaları öne sürerken Gökhan Zan yaptığı açıklamada iddiaların kaynağı olarak gösterilen ses kayıtları için 'Sahte' yorumunda bulundu. Gazeteci Fatih Portakal, Zan'a destek vererek "Yapmaz böyle bir şey, bu Deepfake, sahtedir, halen aynı düşüncedeyim. Umarım doğru söylüyordur" dedi.

22:02

Egemen Korkmaz İrfan Can'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

20:52

Trabzonspor'dan açıklama: Kimse bizi meze edemez!

Son dakika... Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 90 dakikasının tamamlanmasının ardından beklenmedik olaylara sahne olan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürerken Trabzonspor cephesinden konuyla alakalı ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

20:34

1923'teki ilk formadan ilham alındı! İşte A Milli Takımımızın yeni forması

Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 öncesi milli takımlar formalarını tanıttı. A Milli Takımımızın da yeni sezon formaları, tanıtılırken, 1923’te ilk milli maçta giyilen formalardan ilham alınarak tasarlandığı öğrenildi. İşte detaylar...

20:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 'Sıraya girenler, isteyenler var! Yetiştiremiyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askerlerle yaptığı iftar programında yerli teknolojiye dikkatleri çekerek "Mühimmatta çok çok öndeyiz, sıraya girenler, isteyenler var. Biz de yetiştiremiyoruz" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan "Operasyonlarımız neticesinde artık can çekişen bu kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Güney sınırlarımızın ötesinde bir 'Teröristan'a izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

20:02

Fatih'in tılsımlı madalyonu Londra'da satışa çıkacak! "İmkansız olduğu düşünülen bir şey"

Fatih Sultan Mehmet'in şehzadeliği dönemine tarihlenen bir madalyon üzerine işlenmiş portresi, İngiltere'deki Bonhams Müzayede Evi tarafından 1,5-2 milyon sterlinlik tahmini satış bedeliyle açık artırmaya çıkarılacak. Bonhams İslam ve Hint Sanatı Direktörü Oliver White "İstanbul'un fethinden önceki 2. Mehmet'i genç bir erkek olarak gösteren bilinen tek madalyon. İmkansız olduğu düşünülen bir şey. Madalyonun, Sultan tarafından kişisel bir tılsım olarak giyildiği düşünülüyor" dedi.

19:21

Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Hazırlanan rapor gerçeği ortaya çıkardı, yeni karar

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de Silivri'de bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hazırlanan bilirkişi raporunda sürücü asli kusurlu olarak belirtildi. Bu gelişme sonrası sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18:46

Ali Koç ilk kez konuştu! Kulüpler Birliği'nden istifa etti

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından yaşanan çirkin olaylar sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında "Aldığımız duyumlara göre, Trabzon tarafında belli çalışmalar var ve yaşanan bu gerginlikleri Fenerbahçe'ye bağlayacaklarına dair duyumlar alıyoruz. Umarım bunu yapmazlar, hiçbir başkan ve yönetim kurulu dün yaşananların yaşanmasını istemez." ifadelerini kullanırken, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

18:30

Fenerbahçe'den açıklama: Süper Lig'den çekilme...

Son dakika... Trabzonspor karşılaşmasının son düdüğünün ardından yaşananlara dair Fenerbahçe resmi kanallarından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da yapılacak Olağan Üstü Genel Toplantı'da takımın Süper Lig'den çekilmesine dair bir toplantı yapılacağı duyuruldu.

17:59

Halk eğitim merkezinde skandal! Engelli personeli 3 ay boyunca...

Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp soruşturma başlatıldı. E.S., evli ve 2 çocuk babası kurum müdürü M.E.D.’nin kendisini 3 ay boyunca taciz ettiğini iddia etti.

17:55

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

17:29

Josef de Souza'dan F.Bahçe'ye gönderme!

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giymiş olan ve Beşiktaş forması giydiği dönemde Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonunda yaşananlara benzer bir olay yaşayan Josef de Souza dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

16:59

İstanbul'da polis dehşeti! Trafikte tartıştığı kişiyi, silahını çekip vurdu

Bayrampaşa'da görevde olmayan polis memuru ile bir otomobil sürücüsü trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası çıkan kavgada silahına davranan polis memuru, kavga ettiği sürücüyü bacağından vurdu.

16:24

Trabzon yerel basınının attığı manşetler herkesi şaşırttı!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğünün çalmasının ardından yaşanan olaylar mücadelenin önüne geçerken, Trabzon yerel basını yaşanan çirkin olayları 'provokasyon' olarak değerlendirdi. İşte detaylar...

16:07

Kocaeli'de fabrikada facia! Fabrikanın yönetim kurulu başkanı hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması faciayı beraberinde getirdi. Yaralıların da olduğu feci olayda iki kişi yaşamını yitirdi. Patlamada hayatını kaybedenlerden Osman Üçüncü'nün, Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi.

15:59

Boyu 3 metre, ağırlığı 150 kilo! Dev kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı

Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.

15:49

Mahkemenin "uslanmaz bir kişilik" detayı dikkat çekti!

İstanbul Bostancı'da bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne sebep olan ve alkollü olduğunu itiraf eden Temel Ünlü'ye 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme Ünlü'nün 'uslanmaz bir kişiliğe' sahip olduğunu değerlendirerek sanığın cezasına indirim uygulamadı.

15:16

'Vuracağız, asacağız, keseceğiz' diyerek durağa gelmişler!

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içerisinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırıp 4 kişiyi yaraladı. Ardından aralarında abisinin de bulunduğu 4 kişiyi bıçaklayan Arda A., olayı neden yaptığını söyledi.

15:01

Süre 8 dakikaya iniyor! İstanbul'da yeni metro hattı

Yarın İstanbul'a yeni bir metro hattı geliyor. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattının açılışı öncesi konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hatla birlikte Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na ulaşımın 8 dakikaya düşeceğini ifade etti. Uraloğlu ayrıca "Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul'da olacak" dedi.

14:49

Rahipler sertifikalarını alıp atanmayı bekliyorlar...

17. Yüzyıl'da Avrupa'da oldukça popüler olan şeytan çıkarma uygulaması için Vatikan Katolik Kilisesi 2005 yılında "şeytan çıkarma kursu" başlatmıştı. 2018 yılında 50 ülkeden 200 rahibin şeytan çıkarma sertifikası aldığı biliniyor. Günümüzde Belçika'da bu ayinlere ilgi giderek artmaya başladı. Averbode Manastırı'nda atanarak çalışan sertifikalı "şeytan kovucu"lar haftada 3 şeytan çıkarma ayini yapıyor. Film sahnelerini aratmayan ayinin detayları haberimizde!

14:47

İstanbul'a bir yeni metro hattı daha!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'u modern raylı sistem ağlarıyla da donattıklarını belirterek, "Yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını da hizmete açıyoruz." ifadesini kullandı. Hattın hizmete açılması ile Arnavutköy’den İstanbul Havalimanı’na ulaşım 8 dakikaya düşecek.

14:43

Seçime 13 gün kala 3 büyükşehirden çok çarpıcı anket sonuçları geldi

Yerel seçimler için yapılan en son anketlerden birinin sonucu paylaşıldı. Anketin kapsamında 31 Mart sonuçları en çok merak edilen büyükşehirlerden Ankara, Adana ve Mersin bulunuyor. Ankara'da tüm seçmenler kadar Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un da dikkatini çekecek sonuçlar var. Ankara ve Mersin'de büyük fark söz konusu. Adana'da ise tablonun 31 Mart'a dek tersine dönme olasılığı ortadan kalkmış değil.

14:20

Avro Bölgesi'nde şubat enflasyonu yüzde 2,6'ya geriledi

Avro Bölgesi'ndeki şubat enflasyonu yıllık bazda yüzde 2,6 seviyesinde belirlendi.

13:59

Türkiye'nin sektörel düşük karbonlu yol haritası belli oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin sektörel düşük karbonlu yol haritası kapsamında hazırlanan çalışmaların; işletmelerin karbon ayak izlerini azaltacağını ve yeşil dönüşümlerinde önemli bir kilometre taşı olacağını belirtti. Bakan Kacır, "2053 net sıfır emisyon hedeflerimize, sanayicilerimizle, girişimcilerimizle, ihracatçılarımızla ve akademisyenlerimizle birlikte ulaşacağız.” dedi.

13:59

Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

13:57

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler!

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Gündem

08:22

Eğlence mekanlarında terör estirip esnafa dehşet saçıyorlardı! 2 suç örgütü çökertildi

İzmir merkezli 3 ilde Mahzen-13 operasyonları gerçekleşti. Operasyonlarda 2 suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ayrıntıları paylaştı.

22:24

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki para sayma görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten savcılık, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağırdı.

21:00

Özgür Özel'in katıldığı mitingde açılan pankartlar dikkat çekmişti! Açıklama geldi: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da katıldığı mitingde DEM Parti pankartları dikkat çekmişti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir yaptığı açıklamada "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" dedi.

20:34

Yer: Bursa! ATV'sine bağladığı köpeğini sürükledi

Bursa'da bir kişi, sahibi olduğu köpeği ATV'ye bağlayıp sürükledi. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

16:59

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Tuncay Yılmaz ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayma görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem olmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşturmamada İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, "Şüpheli" sıfatıyla savcılığa ifade verdi. Soruşturma kapsamında şu ana kadar 5 kişinin ifadesi alındı.

12:07

CHP'deki 'para sayma' soruşturmasında yeni gelişme! O isim "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi

CHP'deki gündem olan 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturmada bir kişi daha ifade verdi.

11:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '18 Mart' mesajı: 'Bu vatanın Çanakkale’de verilen çetin mücadelelerden öğrenecekleri var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajında "Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destan olmuştur" ifadelerine yer verdi.

10:26

Çanakkale şehitlerinden günümüze selam! 57. Alay ile ilgili ezber bozan keşif: "Bu tarz çok mit var"

Türkiye bugün 109 yıl önce yurt topraklarını koruma uğrunda canlarını feda eden Çanakkale şehitlerini anıyor. Çanakkale Savaşı'nda görev alan 57. Alay ile ilgili ezber bozan bir keşfe imza atıldı. Ayrıca askerlerin isimlerini mermere kazıdıkları ortaya çıktı, böylece Mehmetçiklerin isimleri günümüze dek ulaştı.

08:22

4 ilde "Mahzen-12" operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Van, Gaziantep ve Kırklareli merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Mahzen-12 operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 3 organize suç örgütü çökertilirken 22 şüpheli yakalandı.

Ekonomi

09:48

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

09:20

19 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Mart Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Mart Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

15:11

Kilosunu 75 TL'den 25 TL'ye düşürdü! Öğrenince kuyruğa girdiler... Birbirleriyle yarıştılar 'Yesin millet'

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Vatandaşlar fiyatını ucuz buldukları istavriti alabilmek için birbiriyle yarışırken 40 kasa balığın kısa sürede tükendiği öğrenildi. Balıkçı esnafı ise Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi.

14:38

Bakan Bolat'tan kırmızı et açıklaması: 'Orada küçük bir sıkıntı oldu'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kırmızı et fiyatlarındaki artışa ilişkin yaptığı açıklamasında, "Kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu" dedi.

13:53

Kahire ile yeniden! Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlar başladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan (İSG) gerçekleşen uçuşlara, Mısır'ın başkenti Kahire'deki Sphinx Havalimanı da eklendi.

13:42

3 aydan daha az sürede 2 kat arttı: Kakao fiyatları rekor seviyede

Kakao fiyatları arz endişeleriyle 3 aydan kısa bir sürede beri ikiye katladı. Buna göre kakao fiyatları ton başına 8 bin 394 dolar olarak rekor seviyeye yükseldi.

13:37

Enerjide yeni yatırım! Azerbaycan ve Türkiye ortak hedef belirlemişti: SOCAR'dan hamle geldi

SOCAR Türkiye, Azerbaycan ile Türkiye'nin ortak stratejik hedefleri doğrultusunda enerji alanında stratejik yatırımlara devam ediyor.

12:15

'Yeşil altın' diyorlar! Tarlada 20 TL, tabakta 400 TL... Fiyat farkı artıyor 'Artık lüks olmaya başladı'

Enginar üretiminde Türkiye’nin yüzde 42’lik ihtiyacına cevap veren Aydın’da hasat sezonu başlarken, tarlada toptan adet satış fiyatı 20 TL olan yeşil elmasın lokantalarda tabağa uzanan yolculuğu 400 TL’ye kadar çıkıyor. Bir üretici "Artık enginar lüks bir ürün olmaya başladı. Fiyatlar biraz pahalı" dedi.

12:08

Ne faiz artırma talimatı var, ne lüks iftar! Mehmet Şimşek için bir açıklama da bankalardan geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalarla bir araya gelerek yaptığı iftar gündemden düşmüyor. Son olarak yemeğin lüks bir restoranda yapıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Konuya ilişkin Türkiye Bankalar Birliği’nden açıklama geldi. TBB'den yapılan duyuruda, “Kasıtlı ve kötü niyetli bir çarpıtmadır. Sayın Bakan'ın iftara katılan bankacılara 'faiz artırma talimatı' verdiği yönündeki iddia da kesinlikle doğru değildir. Haberde konu edilen tüm hususlar iftiradır" denildi.

Magazin

09:50

Herkesin merak ettiği Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medyada yeni iddia... İşte son hali

Galler Prensesi Kate Middleton'un nerede olduğu günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kate Middleton hakkında ortaya çıkan spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, 'Kayıp Prenses' ortaya çıktı. Ancak yeni iddialar da gündeme geldi. İşte Kate Middleton'un son hali...

09:27

Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.

09:25

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

09:21

Canlı yayında stüdyo bir anda karıştı! Eşler birbirine girdi küfürler havada uçuştu! Esra Erol ne yapacağını şaşırdı

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol işlediği konular ve yayına aldığı konukları ile sosyal medyada gündem oluyor. Esra Erol'da programına bu defa yaklaşık bir sene önce evlenen Emine Polat ve Hüseyin Polat damga vurdu. Karısı ile barışmak için yardım isteyen Hüseyin Polat eşiyle yüzleşince stüdyo bir anda karıştı...

08:58

Cinsiyet değiştirince teklifler azalmıştı! Elliot Page yeni rolüyle dikkat çekti

Ünlü oyuncu Ellen Page cinsiyet değiştirmiş ve adını da Elliot Page olarak değiştirmişti. Cinsiyet değiştirdikten sonra Hollywood filmlerinden az teklif alan ünlü oyuncu yeni rolüyle dikkat çekti.

08:30

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

08:27

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

08:24

Kanye West'in eşi Bianca Censori bu sefer taytını yarıya indirip sokaklarda dolaştı

Kanye West'in eşi Bianca Censori son dönemin dünya magazininde belki de en çok konuşulan isimlerinden. Censori'nin ilginç kıyafetleri tepki çekerken ünlü modacı geri adım atmıyor. Modacı bu sefer taytıyla dikkat çekti.

07:59

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Spor

10:04

Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! Fenerbahçe'ye halk otobüsü teklif etmişler

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların yankıları sürerken, Sarı-Lacivertliler'in soyunma odasında yaşadıkları da ortaya çıktı. , Kafilenin havalimanına götürülmesi için çözüm olarak yetkililer, ilk olarak "halk otobüsü ile götürelim" teklifini iletirken bu kabul görmediği öğrenildi. İşte detaylar...

08:17

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

07:58

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Trabzon'da yaşananlar için ilk açıklama

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

07:42

A Milli Futbol Takımı'nda sakatlık şoku! Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu aday kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'ın başarılı isimlerinden Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İki ismin yerine kadroya Rıdvan Yılmaz ile Oğuz Aydın'ın dahil edildiği öğrenildi.

23:26

Portekiz'de eşi benzeri görülmemiş olay! Hakem penaltı kararının gerekçesini mikrofonla tribünlere açıkladı

Portekiz Ligi'nde oynanan Sporting-Boavista mücadelesinin hakemi Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını tribünlere açıkladı. İşte detaylar...

22:43

Acun Ilıcalı'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e çağrı: Acilen hakemliği bırak...

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, Trabzon'da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananların ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ilıcalı açıklamasında yaşananları 'futbol katliamı' olarak nitelendirirken, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e de acilen hakemliği bırakması yönünde bir çağrıda bulundu. İşte detaylar...

22:27

FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama!

Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan çirkin olaylar FIFA'da da geniş yankı bulurken, başkan Gianni Infantino'dan olaylarla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

22:02

Gecenin en çok konuşulan isimlerindendi! Egemen Korkmaz İrfan Can Eğribayat'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

20:52

SON DAKİKA: Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da bir açıklama geldi! "Kimse bizi meze edemez"

Son dakika... Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 90 dakikasının tamamlanmasının ardından beklenmedik olaylara sahne olan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürerken Trabzonspor cephesinden konuyla alakalı ilk açıklama geldi. İşte detaylar...