HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 G.Saray taraftarı adliyeye sevk edildi

Mecidiyeköy'de, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi bir polis memurunun bıçakla yaralandığı kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 Galatasaray taraftarı adliyeye sevk edildi.

Kervangeçmez Sokak'taki bir birahane önünde, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Mustafa Hakkı Aykal ile Galatasaray kaşkolu bulunan Murat Kutas adlı polis memurlarının Galatasaray taraftarlarınca dün darp edilmesi, polis memuru Aykal'ın bacağından bıçakla yaralanması olayına ilişkin yürütülen çalışma sonucu gözaltına alınan 4 taraftarın işlemleri tamamlandı.

Bıçakla yaralama olayına karışmadıklarını, kavgaya katıldıklarını öne sürdükleri bildirilen taraftarlar T.T. (30), K.P. (38), İ.Ö. (25) ve N.Ü. (30) Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılarak Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu arada, görevde olmadıkları sırada arkadaşı Murat Kutas ile maç seyretmeye gittiği belirtilen polis memuru Aykal'ın çıkan kavgada grubun dağılması için silahıyla havaya ateş açtığı, ardından taraftarlarca alınan tabancasının henüz bulunamadığı öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler