HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe toparlanmak istiyor!

Son yılların en kötü lig başlangıcını yapan Fenerbahçe bugün Alanyaspor ile karşılacak. Deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe artık bu kötü gidişe bir son vermek istiyor. Takımının toparlanmasını uman Fenerbahçe taraftarı, Alanyaspor Fenerbahçe maçı kaçta başlayacak ve sarı lacivertliler nasıl bir kadro ile sahaya çıkacak merak ediyorlar. İşte Alanyaspor Fenerbahçe maçı sat kaçta başlayacak sorusunun cevabı ve maçtan detaylar...

Alanyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe toparlanmak istiyor!

Fenerbahçe taraftarları artık takımlarının toparlanmasını bekliyorlar. Son yılların en kötü başlangıcını yapan Fenerbahçe son 4 haftada sadece tek bir galibiyet aldı ve bu akşam deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Peki 5. haftanın bu kritik maçı saat kaçta başlayacak? Sarı lacivertliler sahaya nasıl bir kadro ile çıkacaklar?

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

17 Eylül Süper Lig programına göre Alanyaspor Fenerbahçe maçı saat 20.00'de başlayacak. Alanyaspor'un Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak maçı Mete Kalkavan ve ekibi yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

FENERBAHÇE VE ALANYASPOR'DA SON DURUM

Alanyaspor son 5 maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Fenerbahçe ise 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Yani aralarında takım değeri olarak 70 milyon TL'ye varan fark bulunan Alanyasspor ve Fenerbahçe'nin şimdiye kadar ki performansları pek farklı değil.

MEHMET TOPAL YOK

Takımalarının kötü gidişe son vermesini bekleyen taraftarlar Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağını da merak ediyorlar. Bilindiği gibi Van Persie'nin sakatlığı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Skrtel'in sakatlığının şokunu yaşayan Fenerbahçe, Alanyaspor maçına Mehmet Topal'dan da yoksun olarak çıkacak. Adelesinde sakatlığı bulunan Topal riske edilmedi ve maç kadrosuna alınmadı.

Bunun yerine Mehmet Ekinci ve Fernandao, yuzun bir aradan sonra Fenerbahçe Alanyaspor maçı ile kendilerine kadroda yer buldular. İkili bu sezon henüz hiçbir resmi maça çıkabilmiş değiller. Skatlıktan çıkan Alper Potuk da kadroya dahil edilen isimlerden oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler