HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atletizm: İznik Ultra Maratonu

Organizasyon, Tarihi Kent Koşusu ve Çocuk Koşusu ile tamamlandı

Bursa'nın İznik ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen İznik Ultra Maratonu, Tarihi Kent Koşusu ve Çocuk Koşusu ile sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesinin ortak organizasyonu ile hayata geçirilen, Macera Akademisi-Race Setter tarafından düzenlenen İznik Ultra Maratonu, 5 kilometrelik Tarihi Kent Koşusu ve Çocuk Koşusu ile tamamlandı.

İznik Tarihi Kent Koşusu'nda erkeklerde Caner Aksoylu, kadınlarda Rumeysa Balaban, Çocuk Koşusu'nda ise erkeklerde Can Ulay, kızlarda Arya Dolunay Yavaş birinci oldu.

Organizasyonda 140 kilometrelik İznik Ultra Maratonu'nda erkeklerde Kemal Kukul, kadınlarda Sevil Toker, 90 kilometrelik Orhangazi Parkuru'nda erkeklerde Tanzer Dursun, kadınlarda Aysen Solak, 50 kilometrelik Narlıca Dağ Maratonu'nda erkeklerde Oğuzhan Emra Sinder, kadınlarda Aysen Aktaş, 30 kilometrelik Göllüce Patika Koşusu'nda erkeklerde
Tufan Günal, kadınlarda Rachel Overington, 15 kilometrelik Derbent Patika Koşusu'nda ise erkeklerde
Mustafa Araç, kadınlarda Beste Önal, birinciliği elde etmişti.

20 ülkeden binin üzerinde sporcunun katıldığı organizasyonda dereceye girenlere, İznik çinisinden oluşan hediyeler takdim edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler