HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Aktan’dan şampiyonluk kutlamalarına davet

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ederek, “Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2.

Başkan Aktan’dan şampiyonluk kutlamalarına davet

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ederek, “Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2. Lig’e çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ediyoruz. Şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.
Ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bergama Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ligin bitimine 5 hafta kala ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Batman Petrol Spor A.Ş. maçı sonrasında kutlanacak olan şampiyonluğun heyecanı yaşanıyor. Sezon başından bu yana Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk hedefine ulaşabilmesi için büyük çaba harcayan Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, "Manisa Büyükşehir Belediyespor’u TFF 2. Lig’e çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu şampiyonluk tüm Manisa’nındır. Şampiyonlukta emeği geçen, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, yönetim kurulumuzda büyük bir özveriyle çalışan arkadaşlarımıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, kulüpte görev yapan temizlikçisinden, çaycısına, mutfak görevlisine ve bizi her maçta destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Pazar günü düzenleyeceğimiz şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ediyorum. Şampiyonluk coşkusunu Pazar günü hep birlikte yaşayalım” dedi.
Sezon başında şampiyonluk parolasıyla çıktıkları bu yolda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün her zaman yanlarında olduğunu sözlerine ekleyen Aktan, “Biz şampiyon olacağımızı her platformda söyledik. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çıktığımız bu yolda bizleri bir an olsun bile yalnız bırakmadı. Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde şampiyonluk kutlamamızı doyasıya yaşayacağız” diye konuştu.

Futbolcular hırs küpü
Öte yandan Pazar günü şampiyonluk turunu atacağı Batman Petrol Spor A.Ş. maçının hazırlıklarını teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bugün yapılan antrenmanında futbolcuların hırslı olmaları gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Levent Devrim şampiyonluk turunun atılacağı maçta puan kaybı yaşamak istemediklerini dile getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tedavileri devam eden Kürşat, Alper Akçam, Cihan dışında soğuk algınlığı geçiren Ergün, bugün yapılan antrenmanda yer almadılar. Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda oyun oynayan yeşil beyazlıların antrenmanı taktiksel çalışmayla sona erdi.

Başkan Aktan’dan şampiyonluk kutlamalarına davet

Başkan Aktan’dan şampiyonluk kutlamalarına davet

Başkan Aktan’dan şampiyonluk kutlamalarına davet

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler