HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkan Sözeri: “Ankaragücü hak ettiği bir galibiyet aldı”

Gazişehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Rakibimiz Ankaragücü, seyircisiyle ve takımıyla daha çok inandı ve hak ettiği bir galibiyet aldı” dedi.Spor Toto 1.

Erkan Sözeri: “Ankaragücü hak ettiği bir galibiyet aldı”

Gazişehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Rakibimiz Ankaragücü, seyircisiyle ve takımıyla daha çok inandı ve hak ettiği bir galibiyet aldı” dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olan Gazişehir Gaziantepspor mücadeleden 4-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gazişehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Sözeri, "Aslında maça çok iyi hazırlanmıştık ama düşündüklerimizi sahaya yansıtamadığımız bir gerçek. Sahada çok etkili olamadık. Farklı mağlup olduk. Bunu beklemiyorduk. Ankaragücü de maçtan önce büyük ihtimalle beklemiyordu. Oyuna kötü başlayıp kötü goller yedik. Rakibimiz Ankaragücü seyircisiyle ve takımıyla daha çok inandı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Önümüzdeki Balıkesir maçını kazanıp Play-Off’u garantileyip oradan çıkmanın mücadelesini vereceğiz. Oyuncularımı kutluyorum. Çok gerilerden geldik. Bu maçtan önce 14 maçın 11’ini kazandık. Kredimiz hiç yoktu. Burada mağlup olduktan sonra ilk 2 şansımız kalmadı. Hiç moralimizi bozmayacağız. Bunu hak ettiğimiz diğer maçlarda gösterdik. Bir final maçıydı. Final maçında bu kadar etkisiz oynamamamız gerekiyordu. Ligin en az gol yiyen ikinci takımıyız. Goller geldikçe oyuncularım demolize oldu. Bazı pozisyonlarımız vardı ama onlar gol olsa maç döner miydi? Dönmezdi" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler