HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Merkezefendi Yüksekçıta deplasman için yola çıktı

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji basketbol takımı, yarın deplasmanda karşılaşacağı Aydın Efe Spor maçı için yola çıktı.Denizli’nin, Türkiye Basketbol 2.

Merkezefendi Yüksekçıta deplasman için yola çıktı

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji basketbol takımı, yarın deplasmanda karşılaşacağı Aydın Efe Spor maçı için yola çıktı.
Denizli’nin, Türkiye Basketbol 2. Ligindeki tek temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji basketbol takımı, son haftalarda yakaladığı çıkışını sürdürmek istiyor. Denizli’de geçtiğimiz hafta oynanan Muğla Ormanspor maçını galibiyetle noktalayan lacivert beyazlılarda moraller de yerinde. Eksik oyuncusu bulunmayan takım yarın deplasmanda karşılaşacağı Aydın Efe Spor maçı için yola çıktı. Tek hedefin galibiyet olduğunu belirten Koç Abbas Bakırcı, Denizli’de oynanan son maçın ardından deplasmanda da kazanarak, yakalanan seriyi devam ettirmek istediklerini ifade etti. Bakırcı, “Muğla maçında iyi bir oyun oynadık. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Bu maçı almamız gerekiyordu. Muğla galibiyeti ligdeki puan sıralamamız için önemliydi. Güzel bir galibiyet oldu. Maçın başında iyi oynamamıza rağmen onlar da ikinci periyota daha ciddi asıldılar. Maç başa baş geldi ama neticede biz maçı kazanmayı bildik. Şimdi eksiksiz bir şekilde Aydın Efe Spor maçına gidiyoruz. İyi hazırlandık. Güçlü bir ekibimiz var. Ligdeki sıralamamız için önemli bir galibiyet olacak. Onlar için de çok önemli bir maç. Bu maçı kazanan ligdeki sıralamasında önemli bir yer elde edecek. Tabi onlar da iyi hazırlanıyorlar. Zor bir deplasman. Rakip yeni oluşum olmasına rağmen toparlanmasını bildi. 4 yeni transferleri oldu. Biz de açıkçası yeni transferlerle iyi hale geldik. 4 haftadan beri iyi gidiyoruz. Kendi evimizde ikinci devrede 5’de 4 galibiyet elde ettik. Bu da çok önemli bir galibiyet serisi ve buna Aydın’da devam etmek istiyoruz” diyerek tamamladı.
Karşılaşma yarın saat 16.00’ da Efeler Atatürk Spor Salonunda oynanacak.

Merkezefendi Yüksekçıta deplasman için yola çıktı

Merkezefendi Yüksekçıta deplasman için yola çıktı

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler