HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid avantajı kaptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih kendi sahasında İspanya'nın Real Madrid takımı ile karşılaştı.

Real Madrid avantajı kaptı!

Bayern Münih - Real Madrid: 1-2

İSTANBUL,(DHA)

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih kendi sahasında İspanya'nın Real Madrid takımı ile karşılaştı. Real Madrid mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak, rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj yakaladı.
Allianz Arena'da oynanan müsabakaya etkili bir başlangıç yapan ev sahibi ekip, 28'inci dakikada Joshua Kimmich'in golü ile 1-0 öne geçti. Bavyera temsilcisi soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile gitmenin hesaplarını yaparken, 44'üncü dakikada Real Madrid, Marcelo'nun ayağından gelen güzel gol ile durumu eşitledi ve devreye 1-1'lik beraberlikle girildi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna Bayern Münih hakim olsa da, 57'nci dakikada Rafinha'nın büyük hatası sonucunda rakibini eksik yakalayan deplasman ekibi, Marco Asensio'nun golü ile öne geçmeyi başardı: 1-2.
Bayern Münih, mücadelenin kalan bölümünde birçok gol fırsatından yararlanamazken, karşılaşmayı Real Madrid deplasmanda 2-1 kazanarak kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj elde etti.

FOTOĞRAFLI

Real Madrid avantajı kaptı!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler