HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor turnuvası final müsabakaları ile sona erdi

Spora ve sporcuya her zaman destek sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 8 branşta başlattığı ’Spor Turnuvası’ yapılan final müsabakaları ile sona erdi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ’Spor Turnuvası’ Şanlıurfa’da gençlerin spora yönlendirilmesi ve lisanslı sporcu sayısının arttırılmasını hedefleniyor.

Spor turnuvası final müsabakaları ile sona erdi

Spora ve sporcuya her zaman destek sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 8 branşta başlattığı ’Spor Turnuvası’ yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ’Spor Turnuvası’ Şanlıurfa’da gençlerin spora yönlendirilmesi ve lisanslı sporcu sayısının arttırılmasını hedefleniyor. Bu kapsamda Yenice Spor Salonunda Eyyüp Göncü Anadolu Lisesi ile Şanlıurfa Spor Lisesi arasında gerçekleşen Hentbol Final müsabakasını Şanlıurfa Spor Lisesi kazandı. Toplamda 10 liseden 130 öğrencinin katıldığı Hentbol turnuvasında Şanlıurfa Spor Lisesi rakiplerini yenerek şampiyon olmaya hak kazandı. Öte yandan gerçekleşen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupasına Toplam 33 lisenin katıldı. Gerçekleşen Final müsabakasının ardından Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Şanlıurfa’da sporu yaygınlaştırmak istediklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Büyükşehir Belediyemizin hedefi Şanlıurfa’da sporu yaygınlaştırmak, faaliyetleri artırmak, turnuvalar düzenlemek ve mümkün mertebe şehrimizde centilmenliği, kardeşliği, mücadeleyi ortaya çıkarabilmek. Turnuvalara katılan tüm takımları kutluyorum. Finale kalan takımlarımızdan iyi olan kazansın. Farklı branşlarda turnuvaların final müsabakaları gerçekleşiyor spor şehri olabilmemiz adına gerekli olan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa’nın spor şehri olmasını istiyorsak alt yapıya önem vermek durumundayız ve bunu da ilkokul, ortaokul düzeyinde başlayarak turnuvalar düzenlememiz gerekiyor. Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğümüz yaptığı başarılı çalışmalar ile Şanlıurfa’yı şampiyon şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor” şeklinde konuştu.
"Şampiyon şehir olma yolunda ilerliyoruz"
Konuşmasında Büyükşehir Belediyesinin turnuvalarda elde ettiği başarılara dikkat çeken Başkan Çiftçi, “Büyükşehir Belediyespor Futbol takımımız BAL ligine yükseldi, Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımımız Süper Lig’e yükseldi diğer branşlarda ise bölge ve Türkiye turnuvalarında dereceler elde edildi. Spor seven biri olarak her branşı önemsiyor. Sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Spor turnuvası final müsabakaları ile sona erdi

Spor turnuvası final müsabakaları ile sona erdi

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler