HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sporun duayenlerinden Rektör Budak’a ziyaret

İzmir’in eski ve yeni kuşak hakemleri ile spor camiasının önemli isimleri Ege Üniversitesi Rektörü Prof.

Sporun duayenlerinden Rektör Budak’a ziyaret

İzmir’in eski ve yeni kuşak hakemleri ile spor camiasının önemli isimleri Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile bir araya geldi. Rektör Budak’a nezaket ziyaretinde bulunan spor adamları yeniden yapılandırılması düşünülen EÜ Gençlik ve Spor Kulübünün İzmir’e sporda yeni bir dinamizm getireceğini söyledi.
Ziyarete, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erol Ersoy, eski FIFA Hakemi Oğuz Sarvan, Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürü Hamdi Kutval, İzmir Antrenörler Derneği Başkanı Dr. Şaban Acarbay, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, FIFA Yardımcı Hakemi Ekrem Kan, eski FIFA Yardımcı Hakemi Münir Takpak ve EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye’nin Profesör ünvanlı ilk 1. Lig hakemi Prof. Dr. Necdet Erdilek ile İzmir’in FIFA kokartlı hakemleri Halis Özkahya, Alper Ulusoy, Halil Mutlu Meler de katıldı.
İzmir ve Türkiye’nin spor gündeminin değerlendirildiği ziyarette Prof. Dr. Budak’a Türkiye milli takım forması ile İzmirli hakemlerin imzalarının bulunduğu Süper Lig hakem forması hediye edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler