HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TSYD Ankara Şubesinden Anıtkabir'e ziyaret

TSYD Ankara Şubesinden Anıtkabir'e ziyaret

ANKARA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetimi, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Atatürk'ün kabrine ziyarette bulunan başkan Alper Bakırcıgil ve beraberindeki heyet, mozoleye çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Kafile, daha sonra Misakı Milli Kulesi'ne geçti ve başkan Bakırcıgil, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Başkan Bakırcıgil, deftere şunları yazdı:

"Cumhuriyetimizin kurucusu yüce Atatürk, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesinin yeni seçilmiş başkanı olarak, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte size ve sizin ilkelerinize bağlılığımızı arz etmek üzere yüksek huzurunuzdayız. Ne mutlu bize ki cumhuriyetin ilan edilmesini dahi beklemeden sporu hükümet programına aldıran, dünyada ilk kez okullarda beden eğitimi dersini zorunlu kılan bir önderin kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde spor yazarlığı yapıyoruz.

Atam, "Benim en büyük eserimdir" dediğiniz laik cumhuriyetin sonsuza kadar yılmaz bekçisi olacağız. Sizin, aziz şehitlerimizin kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı canımız pahasına koruyacağız. Türk sporunun gelişmesi, zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklı sporcuların yetişmesi ülkünüze sahip çıkacağız. Rahat uyu Atam, ruhun şad olsun."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler