HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Belçika basket maçı saat kaçta hangi kanalda? Türkiye gruptan çıkar mı?

Türkiye, Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda grup maçlarına devam ediyor. Türkiye bu akşam Belçika ile karşılaşacak. Peki Türkiye Belçika maçı saat kaçta oynanacak ve hangi kanaldan izlenebilecek. Son dakikalarda kaybettiği maçlara karşı Türkiye Belçika karşısında iyi bir galibiyet istiyor. İşte Türkiye Belçika basket maçı ile ilgili tüm detaylar.. Türkiye'nin gruptan çıkma şansı nedir?

Türkiye Belçika basket maçı saat kaçta hangi kanalda? Türkiye gruptan çıkar mı?

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası heyecanı devam ediyor ve Türkiye D grubundaki 3 maçında 2 mağlubiyet 1 galibiyet kazandı. Bu akşamda milliler Belçika'yı yenerek gruptaki 2. galibiyetlerini almak istiyorlar. Peki Türkiye Belçika maçı saat kaçta ve hangi kanalda gösterilecek?
Türkiye Belçika maçı bu akşam 21.00'de başlayacak ve bu kritik basketbol maçı NTV Spor'dan canlı olarak izlenebilecek.

TÜRKİYE'NİN GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI NEDİR?

Türkiye son iki maçına (Letonya ve Belçika) mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 6 takımın bulunduğu gruptan ilk dört takım çıkacak. Türkiye D grubunda şu an 4. sırada yer alıyor. Bu akşam karşılaşacağı Belçika ise grupta 5. sırada yani Türkiye'nin Belçika'yı yenmesi kritik bir öneme sahip.
Türkiye son maçını ise şu an grupta 3. sırada yer alan Letonya'ya karşı oynayacak. Türkiye'nin gruptan çıkma durumu ile ilgili olarak maç olarak bu akşamki Türkiye Belçika maçı belirleyici olacak.

TÜRKİYE BELÇİKA KARŞILAŞMASININ GEÇMİŞİ

Türkiye Basketbol milli takımı, Belçika ile bugüne dek 6'sı özel, 16'sı resmi olmak üzere toplam 22 müsabakada karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı takım, rakible yaptığı bu karşılaşmaların 14'ünü kazanırken 8'ndense mağlubyetle ayrıldı. Türkiye basketbol milli takımı, Belçika ile yaptığı mücadelelerde rakip potaya bin 487 sayı atarken potasında ise bin 397 sayı gördü.

SIRBİSTAN MAÇI UCU UCUNA

EuroBasket 2017'de Türkiye, turnuvanın favori takımları arasında yer alan Sırbistan'a 80-74 mağlup oldu ve gruptaki 2. yenilgisini aldı.
Türkiye, birçok kez maçı çevirme fırsatı yakaladıysa da bu şansları değerlendiremedi. Bu sonuçla birlikte Milliler, Sırbistan'a karşı oynadığı 16 karşılaşmanın 12'sini kaybetmiş oldu. Ay-yıldızlıların Sırbistan Milli Takımı'na karşı 4 galibiyeti bulunuyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler